Anlık Bildirim

Galaxy Watch 7'nin sağlık özelliği eski modellere geldi

Samsung, Unpacked 2024 etkinliğinde yeni akıllı saatlerini tanıtacak. Galaxy Watch 7 tanıtımından önce yeni sağlık özelliklerinden biri eski modellere sunuldu.  
galaxy watch 7 uyku apnesi takip özelliği eski modellerde Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra ile gelen yeni sağlık özelliklerini bugün gösterecek. Unpacked 2024 etkinliğine sayılı saatler kala,  Samsung eski modelleri kullananlara uyku apnesi algılama özelliğini sunmaya başladı.

Uyku apnesi özelliği eski Galaxy Watch’lara sunulmaya başladı

Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch 7 Ultra’nın yeni sağlık özellikleriyle gelmesi bekleniyor. Bunlardan biri uyku apnesi takibi olacak. İlginç olarak eski Galaxy Watch modellerini kullananlar, Samsung Sağlık uygulamasını güncelledikten sonra uyku apnesi özelliğini görmeye başladıklarını bildirdi.

Galaxy Watch 4, 5 ve 6 için sunulan One UI Watch 6 beta programına dahil olanların paylaştığı ekran görüntülerine göre, Samsung Health uygulamasının Galaxy Watch'ta uyku apnesi belirtisini tespit etmesi için en az iki gece geçmesi gerekiyor. Saat, kullanıcının geceleri kan oksijen seviyesinin kaç kere düştüğünü takip edecek. Bu ölçüm, kullanıcının hangi seviyede uyku apnesine sahip olduğunu belirleyecek.

Galaxy Watch 7, 10 Temmuz'da tanıtılacak

Samsung, FDA onayı dışında bu özelliği dair hiçbir şey paylaşmadı. Uyku apnesi takibi, Galaxy Watch 7 ile birlikte tanıtılacak yeni özelliklerden sadece biri olacak. Yeni Galaxy Watch’lar One UI Watch 6 ile geliyor; eğer beta programına dahil değilseniz yeni sağlık işlevlerini deneyimlemek için birkaç ay beklemeniz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim