Anlık Bildirim

Redmi Watch 5 Lite tanıtıldı: 18 gün pil ömrü ve dahası

Xiaomi, Redmi Watch 5 akıllı saat serisinin yeni üyesi Redmi Watch 5 Lite modelini resmen duyurdu. Peki Redmi Watch 5 Lite özellikleri neler? İşte fiyatı ve özellikleri.
Redmi Watch 5 Lite tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Xiaomi, akıllı saat arenasında yeni modeller ile elini güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde ise, Redmi Watch serisinin uygun fiyatlı modeli Redmi Watch 5 Lite tanıtıldı. Peki yenilikçi özellikler, 18 güne kadar pil süresi ve rekabetçi bir fiyatla dikkat çeken akıllı saat neler sunuyor? İşte Redmi Watch 5 Lite özellikleri ve fiyatı.

Redmi Watch 5 Lite neler sunuyor?

Redmi Watch 5 serisinin en yeni üyesi Redmi Watch 5 Liteön yüzünde 1.96 inçlik AMOLED ekrana sahip. Bu ekran 502x410 piksel çözünürlük, 600 nit parlaklık sunuyor. Panelin yenileme hızı ise 60Hz ve 50'den fazlası özelleştirilebilir olan 200'den fazla saat yüzüne detek sunuyor.

Redmi Watch 5 Lite tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Akıllı saatler söz konusu olduğunda en önemli özelliklerden biri de batarya ve pil süresi. Redmi Watch 5 Lite ise, 470 mAh pil kapasitesi ile tipik kullanımda 18 güne kadar kullanım sunacak. Bu rakam yoğun kullanımda ise 12 güne düşüyor. Dolayısıyla sık sık şarj etme endişesi duymadan uzun süreler kullanılabilecek. 

Redmi Watch 5 Lite, sensör bölümünde kalp atış hızı sensörüve 50'den fazla iç ve dış mekan spor modusunuyor. Ayrıca 5 ATM su geçirmezliğe sahip olduğundan yüzme performansını da takip edebiliyor. Android 6 veya iOS 12 ve üzeri sistemlerle uyumlu olan akıllı saat, kutusundan HyperOS işletim sistemi ile çıkıyor. Ayrıca Alexa ile birlikte geliyor ve Bluetooth aramalar için bir hoparlör ve iki mikrofon ile destekleniyor.

Redmi Watch 5 Lite tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Üstelik bu kurulumun çevresel gürültü engelleme (ENC) ile desteklendiğini de belirtelim. Xiaomi, Redmi Watch 5 Lite'ın hangi yonga setinden güç aldığına değinmedi. Saatin öne çıkan diğer özellikleri arasında çok işlevli yan düğme, dahili GPS, SpO2 sensörü ve Bluetooth 5.3 yer alıyor.  

Redmi Watch 5 Lite fiyatı

Siyah ve Açık Altın olmak üzere iki renk seçeneğiyle satışa çıkacak Redmi Watch 5 Lite, Şeker Pembesi, Nane Yeşili ve Limon Sarısı kayış seçenekleri ile geliyor. Redmi Watch 5 Lite'ın fiyatı ise, 40 euro olarak belirlenmiş. 26 Eylül'den itibaren satışa çıkacak saatin Türkiye pazarına ulaşacağı tarih şu an için belirsiz. 

Redmi Watch 5 Lite özellikleri

  • Ekran: 1,96 inç AMOLED, 502x410, 600 nit
  • Pil süresi: 18 gün (tipik)
  • Yazılım: HyperOS
  • Sensör: İvmeölçer, Optik Kalp Hızı, Barometre, cEDA, Jiroskop, Işık Sensörü, Pusula
  • Bağlantı: Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, çift frekanslı GPS
  • Sertifikalar: 5ATM + IP68
  • Renk: Siyah, Açık Altın
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim