Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip 6, Expert RAW desteğiyle geliyor

Samsung, mobil fotoğrafçılığı geliştiren yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 6'yı Unpacked 2024 etkinliğinde tanıttı. Z Flip 6'nın öne çıkan kamera özelliklerinden biri de Expert RAW desteği.
samsung galaxy z flip 6 expert raw desteği Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy telefonlarda mümkün olan en iyi çekimleri yapmak isteyen amatör ve uzmanlar için “Expert RAW” olarak adlandırılan gelişmiş kamera uygulaması sunuyor. Ancak her Samsung telefonda Expert RAW uygulaması desteği yok. Galaxy Z Flip serisi de bunlardan biriydi ancak bu durum Galaxy Z Flip 6 modeliyle değişecek.

Expert RAW, RAW görüntü formatında fotoğraf çekmeyi temel alan bir kamera uygulaması. Bu fotoğraflar, standart kamera uygulamasındaki JPEG’lerden çok daha fazla yer kaplıyor ancak fotoğrafın parlak ve karanlık alanlarında daha fazla detay sağlamak için daha geniş bir dinamik aralık sağlıyor. Uygulama aynı zamanda kullanıcıların mükemmel çekimi yapmasına yardımcı olmak için ISO, enstantane hızı, EV ve ölçüm gibi çok sayıda manuel kontrol de sağlıyor.

Samsung, profesyonel fotoğrafçıların yüksek kaliteli görüntü verileri nedeniyle tercih ettiği bir format olan DNG dosyalarında gürültü seviyesini de optimize etti. Z Flip 6, gürültü seviyelerini daha akıllıca ayarlayarak ince ayrıntılar ve netlik sunuyor. Katlanabilir telefonun bir diğer öne çıkan özelliği ise; hem JPG hem de DNG görsellerini otomatik olarak geliştiren yapay zeka teknolojisinin entegrasyonu. Z Flip 6, yapay zekayı kullanarak optimize edilmiş sonuçlar sunmak için görüntüleri akıllıca işliyor.

Samsung Galaxy Z Flip 6, Türkiye’de de ön siparişe açıldı. Telefonun başlangıç fiyatı 60.000 TL seviyesinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim