Anlık Bildirim

Geliştirilmiş köpek robot Unitree Go2: Artık tekerlekleri var

Unitree Go2, tekerleklerini kilitleyerek yürüme moduna geçebiliyor. Ayrıca engebeli arazileri, merdivenleri ve engelleri aşabiliyor. Hatta ön ayakları üzerinde dengede dahi durabiliyor.
Geliştirilmiş köpek robot Unitree Go2: Artık tekerlekleri var Tam Boyutta Gör
Robotik sektörünün lider firması Unitree, yeni robot köpeği modelini tanıttı. Dört ayaklı önceki modellerden farklı olarak düz arazide daha fazla hız sunan tekerleklerle donatıldı.

Yeni modelin fiyatının 2800 dolar civarında olması bekleniyor

Yeni model, dört ayaklı robotların çevikliğini tekerlekli araçların hızı ve verimliliğiyle birleştiriyor. Gelişmiş sensörlerle donatılan robot çevresinde kendisini otonom olarak yönlendirebiliyor. Yüksek kapasiteli pil (15.000 mAh) yaklaşık dört saatlik kullanım süresini garanti ediyor.

Hızlı şarj işlevi arıza süresini azaltmanıza olanak tanıyor. Son olarak sekiz çekirdekli bir işlemciye ve Wi-Fi, 4G ve Bluetooth kablosuz bağlantı özelliklerine sahip. Robot, dört ayaklı moddan tekerlekli moda kolayca geçiş yapabiliyor böylece farklı arazi türlerine de uyum sağlayabilir.

Ayrıca 3 kg'a kadar yük taşıma kapasitesine sahip olacak. Motorlu tekerleklere monte edilen 18 cm çaplı lastiklerin varlığıyla akıcı hareket garanti ediliyor. Tekerlekli robot köpek yaklaşık 18 kg ağırlığında. Hava karardıktan sonraki görevler için ön aydınlatma özelliğide mevcut.

Unitree henüz yeni modelin fiyatı hakkında ayrıntılı bilgi vermedi ancak referans olması açısından dört ayaklı versiyonu yaklaşık 1.700 dolara satışa çıkmıştı. Yeni modelin fiyatının da 2800 dolar civarında olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim