Anlık Bildirim

Gladiator 2 fragmanı tepkilerle gündemde

Heyecanla beklenen Gladiator 2'nin bu hafta yayınlanan fragmanı, şarkı tercihi sebebiyle eleştirilerin odağında. Ancak bu tepkiler fragmanın çok geniş bir kitleye ulaşmasına da yardımcı oldu.
Gladiator 2 fragmanı tepki çekti Tam Boyutta Gör
300 milyonu aşkın bir bütçe ayırdığı Gladiator 2 için tanıtım çalışmalarına başlayan Paramount Pictures, bu hafta filmden ilk fragmanı yayınladı. Tahmin edildiği gibi fragman sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Ancak bu ilgi kısa süre içinde yerini tepkilere bıraktı. Bunun sebebi ise fragmanda tercih edilen şarkıydı. Gladiator 2 gibi bir dönem filminde bir rap şarkısının kullanılmış olması izleyiciler tarafından pek hoş karşılanmadı.

Öyle ki fragmanın YouTube'daki dislike sayısı, yani bunu beğenmedim butonuna tıklayanların sayısı videoyu beğenenlerin sayısını geçti. Sosyal medyada da fragman daha çok tepkiler ve kinayelerle gündeme geldi.

Öte yandan tüm bu eleştiriler yüzünden Gladiator 2'nin sosyal medyada gündeme taşınması fragmanın daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağladı. Öyle ki Gladiator 2 fragmanı Top Gun: Maverick'i geride bırakarak Paramount Pictures'ın bugüne kadar en çok izlenen fragmanı oldu.

Gladiator 2, 15 Kasım'da Vizyona Girecek

Gladiator 2, ilk filmde Joaquin Phoenix'in canlandırdığı İmparator Commodus'un yeğeni olan Lucius'a odaklanıyor. Connie Nielsen, Lucius'un annesini canlandırmak için ilk filmdeki rolüyle geri dönüyor. Bunun ötesinde ise tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ve karakter grubuyla karşı karşıyayız.

Filmde Lucius'a son dönemin yükselen yıldızı Paul Mescal (Normal People, Aftersun) hayat verirken, ona Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Connie Nielsen ve Peter Mensah gibi ismler eşlik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18053 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ridley scott, gladiator ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim