Anlık Bildirim

Google, Windows PC'ler için Essentials uygulamasını tanıttı: Google servislerine tek yerden erişim

Google, birçok Google hizmetine erişim sağlayan Essentials isimli Windows uygulamasını tanıttı. İlk olarak HP bilgisayarlarda sunulacak olan Essentials daha sonra diğer Windows bilgisayarlara gelecek.
Google, Windows PC'ler için Essentials uygulamasını tanıttı Tam Boyutta Gör
Google, Mesajlar ve Fotoğraflar gibi birçok Google hizmetini indirmek için bağlantılar sunan Essentials isimli Windows uygulamasını tanıttı. İlk olarak HP bilgisayarlarda sunulacak olan Essentials, daha sonra diğer Windows dizüstü bilgisayarlara gelecek.

Birçok Google uygulamasına tek bir yerden erişmek mümkün olacak

Google sunulacak uygulamaların listesini yayınlamadı ancak Google'ın duyuru görselinde Google Sheets, Google Drive, Yakındakilerle Paylaş ve Google One gibi hizmetler yer alıyor. Google ayrıca, yeni aboneler için Essentials aracılığıyla iki aylık ücretsiz 100 GB Google One hizmeti sunacağını açıkladı.

Google Essentials ayrıca, Clash of Clans gibi popüler Android oyunlarını bilgisayarınıza indirmenize olanak tanıyan Google'ın Play Games uygulamasını da içeriyor. Google Play Games'e Essentials uygulaması (veya HP Omen Gaming Hub uygulaması) aracılığıyla erişebilir, oyun oynayabilir ve uyumlu oyunların bulunduğu bir Android cihazda ilerlemenize devam edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim