Anlık Bildirim

GTA V yakında Xbox'ın PC Game Pass aboneliğine gelebilir

Rockstar Games sızıntı haberine göre Grand Theft Auto V'in yakında PC Game Pass'te piyasaya sürülebileceğini paylaşıldı. Oyun, Xbox Game Pass PC'de ilk kez yer almış olacak.
GTA V yakında Xbox'ın PC Game Pass aboneliğine gelebilir Tam Boyutta Gör
Tüm zamanların en çok satan ikinci oyunu Game Pass'e abone olan PC oyuncuları için hiçbir zaman kullanıma sunulmadı. Rockstar sızıntılarıyla bilinen Tez2 adlı X kullanıcısı, "Rockstar Games, GTA V'ın gelecekte Xbox'ın PC Game Pass'i üzerinden oynanabilir hale getirilmesi için hazırlık yapıyor" ifadelerini kullandı.

GTA V, Xbox Game Pass PC abonelerini heyecanlandırdı

Bu bilginin paylaşılmasının ardından birçok kişi bunun nasıl çalışacağını sormaya başladı. Sızıntı haber sahibi Tez2, GTA V'ı PC'deki Xbox uygulaması üzerinden diğer PC Game Pass oyunları gibi başlatabileceğinizi söyledi. Xbox Game Pass Ultimate kullananlar için EA oyunları farklı bir şekilde işliyor.

Xbox Uygulaması üzerinden başlatıp ardından EA Uygulaması üzerinden ilerleyebilirsiniz. GTA V PC Game Pass'e gelirse PC'de oynanabilen Xbox versiyonu değil, GTA V ve GTA Online'ın PC versiyonu olacak. Yani Xbox Series X|S'e özel özelliklerden yoksun olacak ve lobiler yalnızca PC oyuncularına özel olacak. 

Resmi olarak GTA V'in PC Game Pass'e ne zaman geleceği veya Xbox Game Pass ve Cloud Streaming'e ne zaman döneceği henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim