Anlık Bildirim

Half-Life 3 hakkında yeni ve güvenilir bilgiler sızdırıldı

Half-Life 3 hakkındaki söylentiler, oyun dünyasında uzun süredir merak konusu oldu. Son zamanlarda ortaya çıkan bazı ipuçları bu efsanevi oyunun geleceği hakkında yeni umutlar doğurdu.
Half-Life 3 hakkında yeni ve güvenilir bilgiler sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Half-Life serisinin efsanevi devam oyunu Half-Life 3 hakkında yeni ve güvenilir bilgiler ortaya çıktı. Sızdırılan bilgiler önceki söylentilere göre daha fazla dikkat çekiyor. Oyunseverler arasında büyük bir beklenti yaratan gelişmeler Half-Life 3’ün gerçekten var olduğunu ve bazı çığır açan özelliklerle birlikte geleceğini işaret ediyor.

Kanıtlar Half-Life ekibinin yeni şeyler üzerinde çalıştığını gösteriyor

İlk olarak oyuncular, Natasha Chandel adlı bir seslendirme sanatçısının özgeçmişinde Project White Sands adlı bir projeden bahsettiğini fark ettiler. Bu proje, Valve’ın bir oyunuyla ilişkilendiriliyor ve White Sands, Half-Life evreninde önemli bir yer olan Black Mesa’ya benzer gerçek bir mekanı temsil ediyor.

Ayrıca Valve’ın, Half-Life 3’ün izini sürmeyi zorlaştırmak için oyun dosyalarının isimlendirilme şeklini değiştirdiğine dair ipuçları bulundu. Örneğin, HEV koruyucu giysisine atıfta bulunan kaynak kodu Burbank Suit olarak yeniden adlandırıldı.

Öne çıkan bir diğer sızıntı ise tanınmış bir içerik üreticisi olan Gabe Follower’ın araştırmaları oldu. Gabe Follower, Half-Life 3’ün gerçekten var olduğunu ve oyun içerisinde yer çekimi sisteminin önemli bir rol oynayacağını belirtti. Ayrıca oyun yarı açık dünya yapısında olacak ve dinamik gündüz gece döngüleri yağmur ve sis gibi hava durumu sistemlerine sahip olacak.

Gabe Follower, Half-Life 3’ün akıllı NPC’ler ve çeşitli davranışlara sahip araçlarla dolu karmaşık bir dünya yaratmaya çalıştığını öne sürüyor. Bu bilgiler her ne kadar henüz doğrulanmamış olsa da sağlam araştırmalarla desteklenmiş olması heyecan uyandırdı.

Kaynakça https://www.pcgamesn.com/half-life-3/leaks-deadlock-details https://www.thegamer.com/half-life-3-valve-covering-leaks/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10309 kez okundu.
32 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
half-life 3, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim