Anlık Bildirim
Sıradaki Video

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi - YouTube yükledik!

Bu videoda sizlerle beraber Huawei'in yeni akıllı saati Watch 3 Pro modeline yakından bakıyoruz. Ürünün özellikleri ve merak edilenlerine videomuz içerisinden ulaşabilirsiniz. İyi seyirler!

 

Bu videoda sizlerle beraber Huawei Watch 3 Pro modeline yakından bakıyoruz. Ürünün özellikleri ve merak edilenlerine yakından bakıyoruz.

Her zaman olduğu gibi ürünün tasarımıyla başlayalım. Ön tarafa baktığımızda 1.43 inç büyüklüğünde bir ekranı görüyoruz. Bu ekran safir bir yapıya sahip. Gayet şık göründüğünü söyleyebiliriz.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Ürünün gövdesi ve genel olarak çevreside titanyum malzemeyle kaplı. Kullanılan bu malzeme Huawei Watch 3 Pro modelinin çok daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Eklemeden geçmeyelim üründe 5 ATM'ye kadar suya karşı dayanıklılık bulunuyor.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Sağ bölümede iki buton konumlandırılmış. İlk buton hem yakınlaştırma, uzaklaştırma gibi işlevlere sahip hemde mesajları görüntülemede kullanılabiliyor. Diğer butona bastığınızda egzersiz modu aktif oluyor. İsterseniz bunu ayarlar bölümü üzerinden özelleştirebilirsiniz.

Bu butona basınca 15 adet profesyonel egzersiz moduna erişebilirsiniz. Ek olarak Huawei Watch 3 Pro özelleştirilebilir yüzden fazla egzersizi destekliyor. Önemli noktalardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Ürünün en altında da ürünün sensörleri konumlandırılmış durumda. Ek olarak bu bölüm üzerinden de saatimizi şarj edebiliyoruz. Batarya bölümünde daha detaylı olacak şekilde değinmiş olacağım. Bu kısım son olarak seramik kaplamaya sahip. Huawei Watch 3 Pro modeli tam anlamıyla Premium bir ürün olarak bizlerin karşısına çıkıyor diyebiliriz.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Ağırlık olarak ürün kordonsuz olacak şekilde 64 gramlık bir ağırlığa sahip. Saatimizin kordonuda deri bir malzemeyle geliyor. Uzun kullanımlarda terletme, kızarıklık oluşturma gibi detaylarla karşılaşmadım. Oldukça şık görünüyor. İsterseniz bu kordonuda farklı modellerle değiştirebilirsiniz.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Huawei Watch 3 Pro'nun ekran özellikleriyle devam edecek olursak ön tarafta 1.43 inç büyüklüğünde bir ekran karşımıza çıkıyor. Bu ekran bünyesinde AMOLED bir paneli barındırıyor. Çözünürlük değeri 466x466 olduğunuda ekleyelim. En fazla 1000 nits parlaklık ve 326 piksel yoğunluğuda saatin ekran özellikleri arasında.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Deneyimlerime gelecek olursak ekrandan oldukça memnun olduğumu belirtmek isterim. Bünyesinde AMOLED bir paneli bulundurmasıyla beraber canlı ve güzel renkleri bizlere sunabiliyor. Güneş altında da rahat rahat ekranı görebilmek mümkün hale geliyor. Ekranın dokunmalara karşı vermiş olduğu tepkilerde gayet yerinde. 

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Kullanılan ekran yuvarlak bir yapıya sahip ve klasik saat görünümünü bizlere yansıtabiliyor. Gelen bildirimlerdeki içeriklerde rahat rahat okunabilir durumda. Yuvarlak olmasının oluşturmuş olduğu bir dezavantaj bulunmuyor. 

Bileğinizi kaldırdığınızda da gerçekten hızlı bir şekilde ekranımız uyanıyor. Bunun testine video içerisinden ulaşabilirisiniz. Gayet başarılı.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Arayüzümüzle devam edecek olursak akıcı olduğunu söyleyebiliriz. Kasma, donma, takılma gibi sorunlarla karşılaşmadım. Ürünü aldıktan sonra kesinlikle güncellemelerinizi yapmayı unutmayın. Bu güncellemeler ile birlikte ürün çok daha akıcı hale geldi. Yağ gibi akıyor tabiri doğru olacaktır. 

ÜRÜNÜN ARAYÜZÜNE VE ÇEŞİTLİ ÖZELLİKLERİNE  VİDEO İÇERİSİNDE DEĞİNDİM. VİDEODAN BU KISIMLARA ULAŞABİLİRSİNİZ (5:13)

Bu ürünü ön plana çıkartan noktalardan bir tanesi bünyesinde eSIM teknolojisini barındırıyor olması. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra telefona bağlı kalmadan da akıllı saatiniz üzerinden aramalar, haritaları kullanma gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz.

Telefondan bağımsız olması bence fazlasıyla önemli. İçerisinde oldukça geniş egzersiz desteği bulundurduğu için yanınızda telefon olmadan koşuya, spor salonuna rahatlıkla gidebilirsiniz. 

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Arama özelliklerini eSIM olmadan da kullanabilmek mümkün. Akıllı saatiniz telefonunuza bağlı olduğu zaman aramalar yaparak saat üzerinden görüşmeler yapabilirsiniz. Mikrofonlar karşıya net sesler iletiyor. Hoparlörlerin ses seviyeside gayet yeterli.

MİKROFON VE HOPARLÖR TESTİNE VİDEO İÇERİSİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ(18:28)

Huawei Watch 3 Pro modeli 2 GB Ram ve 16 GB depolama alanına sahip. Depolama alanının en büyük avantajlarından bir tanesi AppGallery'den uygulamalar indirebiliyor olmanız olacak. HarmanyOS işletim sistemine sahip olan ürün, market üzerinden çeşitli uygulamalara erişmeye olanak sağlıyor. 

Huawei akıllı saat denince akla her zaman bildiğiniz gibi yüksek batarya performansları geliyor. Bu saatimizde tam olarak bizlere bunu sunabiliyor. Ürün içerisinde yer alan batarya büyüklüğü 790mAh.

Bu bataryayı kutudan çıkan manyetik şarj ünitesiyle birlikte şarj edebiliyoruz. Ek olarak kablosuz şarj özelliğinide destekliyor. Bu sayede telefonunuz üzerinden ters şarj ile birliktede saatinizi şarj edebiliyorsunuz.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Şarj aletinizi diyelim ki getirmeyi unuttunuz. Telefonunuz şarja takılıyken cihazın arkasına saatinizi koyarak şarj edebileceksiniz. Benim kullanışlı bulduğumuz bir özellik olur kendisi.

Normal şarj ünitesiyle birlikte ürünü şarja takarsanız ortalama 3 saat gibi bir sürede tam şarja ulaşabiliyorsunuz. Belirtmiş olalım. 

Markadan edinmiş olduğum bilgilere göre bu saatle beraber smart mod aktif olduğu zaman 5 gün, ultra güç tasarruf modunda da 21 gün kullanım süresi elde edilebiliyor. Ancak bu değerler sizlerin yapacağı kullanımlara göre şekil değiştirecektir.

HarmonyOS'lu Huawei Watch 3 Pro incelemesi Tam Boyutta Gör

Benim kullanımlarımda ortalama 4 günlük bir kullanım yapabildim. Wi-Fi, NFC, BT açık ve parlaklık seviyesi her zaman en üst seviyede olacak şekilde bir kullanım yerine getirdim. Huawei Watch 3 Pro batarya tarafında da gayet başarılı gözüküyor. 

Son olarak fiyata yakından bakacak olursak Huawei Watch 3 Pro modeli şuan FreeBuds 3 hediyesiyle birlikte 5.699TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ürüne ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz;

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-watch-3-pro/

 

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim