Anlık Bildirim

Harry Potter: Quidditch Champions çıkış fragmanı yayınlandı

Harry Potter hayranları tarafından merakla beklenen Harry Potter: Quidditch Champions için çıkış fragmanı paylaşıldı. İşte video...                             
Harry Potter: Quidditch Champions çıkış fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör
Harry Potter evreni, bildiğiniz gibi yeni bir yapımla genişlemeye hazırlanıyor. Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini Unbroken Studios ve Portkey Games'in üstlendiği Harry Potter: Quidditch Champions, 3 Eylül tarihinde oyuncularla buluşacak. Geçtiğimiz saatlerde ise oyunun yeni fragmanı yayınladı.

İsminden de anlayacağınız üzere Harry Potter: Quidditch Champions, Harry Potter dünyasının popüler büyücülük sporu olan Quidditch’i ele alıyor ve oyuncular Arayıcı, Kovalayıcı, Kaleci veya Vurucu pozisyonlarından birini seçecek ve istediği bölgede oynayabilecek.

Yeni fragmanda özellikle oyunun çevrimiçi moduna, özelleştirmelere, yetenek ağaçlarına, çeşitli Süpürge yükseltmelerine ve Kariyer moduna erken bir bakış atıyoruz. Hikaye modu, ikonik seriden tanıdık yüzlerin bulunduğu Garden Cup'ta başlıyor ve burada karakterinizi istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Ayrıca açabileceğiniz yetenekler ve özelleştirmeler tamamen oyun içi ilerlemeyle sağlanıyor.

Quidditch Champions, mümkün olduğu kadar sayı yapmak ve Arayıcı'nın snitch'i yakalaması üzerine kurulu. Oyunda ayrıcaHarry Potter, Ron, Ginny Weasley ve Draco Malfoy gibi ikonik Potter karakterlerine de yer verileceğini hatırlatalım. Harry Potter: Quidditch Champions, 3 Eylül tarihinde PC, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve mevcut konsollara geliyor. Oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

Harry Potter: Quidditch Champions Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790 / AMD Ryzen 5 1600X
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB / AMD Radeon HD 7950 3 GB / Intel Arc A380 6 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ayarlar: Düşük
  • Çözünürlük: 1080p
  • FPS: 60 FPS
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim