Anlık Bildirim

Harry Potter: Quidditch Champions için yeni fragman yayınlandı

Harry Potter hayranları tarafından merakla beklenen Harry Potter: Quidditch Champions için yeni bir fragman paylaşıldı. İşte çok oyunculu Harry Potter oyunundan görüntüler...
Yeni Harry Potter oyunundan fragman yayınlandı: İşte video Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl oyuncularla buluşan Hogwarts Legacy, bildiğinz gibi olumlu eleştiriler almayı başardı. Şimdi ise Harry Potter evreni, yeni bir yapımla genişlemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde Warner Bros. Games, çok oyunculu Harry Potter Quidditch Champions için yeni bir fragman paylaşıldı. 

Tanıdık yüzler olacak

Harry Potter: Quidditch Champions, Harry Potter, Ron Weasley, Ginny Weasley ve Draco Malfoy gibi orijinal film serisinin ikonik karakterlerinden bazılarıyla oynamanıza izin verecek. Ayrıca hikayede bulunan ikonik mekanlar, karakterler ve referansların yanı sıra tek oyunculu kariyer modu, rekabetçi çok oyunculu ve çevrimiçi iş birliği modu gibi çeşitli modlara sahip olacak.

Üstelik oyuncular Arayıcı, Kovalayıcı, Kaleci veya Vurucu pozisyonlarından birini seçecek ve istediği bölgede oynayabilecek. Quidditch Champions, mümkün olduğu kadar çok sayı yapmak ve Arayıcı'nın snitch'i yakalaması üzerine kurulu. Ancak Warner Bros tarafından oyunun puanlama sistemi değiştirilmiş. 

Quidditch oyunları oldukça uzun olacak şekilde tasarlandığından, genellikle Snitch'in puanı 150 puan olarak belirleniyordu. Quidditch Champions'ta ise bu puanlama 30'a indirilmiş. yani Snitch'i yakalayıp kazanmak için iki gol gerisinde olmanız gerekiyor. Fragmanda ayrıca oyunun Deluxe Version’ıyla birlikte gelen çeşitli ekstralar da gösteriliyor. Harry Potter: Quidditch Champions, 3 Eylül tarihinde PC, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve mevcut konsollara geliyor. Oyunun sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

Harry Potter: Quidditch Champions Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790 / AMD Ryzen 5 1600X
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB / AMD Radeon HD 7950 3 GB / Intel Arc A380 6 GB
  • DirectX: Sürüm 12
  • Ayarlar: Düşük
  • Çözünürlük: 1080p
  • FPS: 60 FPS
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim