Anlık Bildirim

Honor, Snapdragon'lı ilk dizüstü bilgisayarını IFA'da tanıtabilir

Temmuz ayında Çin'de piyasaya sürülen Honor MagicBook Art 14, Eylül'de küresel pazarlara sunulacak. İşte küresel pazarlara Snapdragon seçeneğinin de eklenmesi beklenen bilgisayarın detayları:
Honor, Snapdragon'lı ilk dizüstü bilgisayarını IFA'da tanıtabilir Tam Boyutta Gör
Honor, MagicBook Art 14'ü Temmuz ayında Çin'de Core Ultra 5 ve Core Ultra 7 işlemci ile piyasaya sürdü. Yakın zamanlı yeni bir rapora göreyse şirket, şimdilerde de MagicBook Art 14 dizüstü bilgisayarını Eylül ayının başlarında IFA'da küresel pazarlarda tanıtacak ve küresel lansmanın Snapdragon destekli bir varyantı da içereceğini söylüyor.

Honor MagicBook Art 14, 6 Eylül'de küresel pazarlarda

Yeni rapora göre MagicBook Art 14, küresel lansmanda yalnızca yeni bir Klasik Gri renk seçeneğiyle değil, aynı zamanda Snapdragon çipiyle çalışan Windows-on-Arm tabanlı bir seçenekle de gelecek. Ancak, yonga setinin tam model adı bilinmiyor. Yeni Klasik Gri seçeneğinin yanı sıra, dizüstü bilgisayar Yeşil ve Beyaz renklere de sahip olacak. Ayrıca MagicBook Art 14, şirketin ilk Arm tabanlı dizüstü bilgisayarı olacak.

Honor, Snapdragon'lı ilk dizüstü bilgisayarını IFA'da tanıtabilir Tam Boyutta Gör
Bu bahsedilen bilgiler henüz bir söylenti olsa da şirket daha önce Berlin'deki IFA etkinliğinde yakın zamanda piyasaya sürülen Honor Magic V3 katlanabilir, Honor MagicPad 2 ve MagicBook Art 14 dahil olmak üzere bir dizi ürünü tanıtacağını doğruladı. Şirket ayrıca AIPC ve uç AI teknolojisinin olasılıklarını derinlemesine incelemek için 6 Eylül'de etkinlikte resmi bir açılış konuşması yapacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim