Anlık Bildirim

Honor Watch 5 tanıtıldı: İşte özellikleri

Çinli teknoloji devi Honor, IFA 2024 fuarında yeni nesil akıllı saatini tanıttı. Watch 5 isimli model şık tasarımı, gelişmiş sağlık takibi özellikleri ve uzun pil ömrü ile dikkat çekiyor.
Honor Watch 5 tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Honor markası IFA 2024 fuarında yeni akıllı saati Watch 5'i tanıttı. Alüminyum çerçeveli dikdörtgen kasa ile karşımıza çıkan model, 450 x 390 piksel çözünürlük ve 60 Hz yenileme hızı sunan 1.85 inç boyutunda bir AMOLED ekran taşıyor.

Sadece 11 mm kalınlığında ve 35 gram ağırlığında olan saat, 5 ATM su geçirmezlik özelliğine sahip. Ayrıca kullanıcıların tarzını yansıtabileceği 400'den fazla özelleştirilebilir saat yüzü içerdiğini de belirtelim. Yazılım tarafı MagicOS 8'e emanet edilmiş.

Honor Watch 5 tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Geniş sağlık takibi özellikleri

Honor Watch 5 sağlık takibi konusunda da oldukça donanımlı. Uyku izleme, kandaki oksijen seviyesini (SpO2) ölçme, kalp atış hızı takibi gibi temel özelliklerin yanı sıra tek dokunuşla sağlık taraması fonksiyonu da barındırıyor.

Honor Watch 5 tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Akıllı saat 85 spor modu ve 12 antrenman modu desteği sunuyor. Diğer özelliklerini 4 GB dahili hafıza, Bluetooth 5.2, GPS ve 480 mAh silikon-karbon pil olarak sıralayabiliriz. Üreticiye göre cihaz tam şarjla 15 güne kadar dayanabiliyor.

Honor Watch 5 siyah, altın ve yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Fiyat etiketi henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim