Anlık Bildirim

Huawei, Çin'de katlanabilir telefon pazarına hakim oldu

Pazar araştırma şirketi IDC'nin son yayınladığı raporuna göre, Huawei'nin Çin'de katlanabilir telefon pazarındaki payı %41,7 oldu. Ülkede katlanır telefon satışları hızla artıyor.
Huawei, Çin'de katlanabilir telefon pazarına hakim oldu Tam Boyutta Gör
Pazar araştırma şirketi IDC, son yayınladığı raporunda Çin'deki katlanabilir telefon pazarının yılın ikinci çeyreğinde büyümeye devam ettiğini açıkladı.

Huawei açık ara zirvede

Yıllık bazda %104 büyüme gerçekleşen pazarda Huawei, %41,7 pazar payıyla açık ara zirvede yer aldı. Vivo, %23,1 payla ikinci olurken, Honor %20,9 ile üçüncü sırayı elde etti. Samsung ise %3 pazar payıyla beşinci sırada kaldı. IDC'nin raporuna göre Huawei Mate X5 ve Pocket 2 satışlarda zirvede yer alırken, Vivo'nun X Fold 3 ve X Fold 3 Pro modelleri Huawei'yi takip etti.

Huawei, Çin'de katlanabilir telefon pazarına hakim oldu Tam Boyutta Gör
Çin'de Nisan-Haziran 2024 döneminde tüm form faktörlerinde 2,57 milyon katlanabilir telefon satışı gerçekleşti. Katlanır telefonların popülerliğindeki artış göz önüne alındığında, önümüzdeki çeyrekte satışların artması bekleniyor.

Huawei, yakında tanıtılacak olan Nova Flip modeliyle pazar payını daha da arttırabilir. Kapaklı tarzda katlanır telefon, Huawei'nin diğer kapaklı telefonlarından biraz daha büyük bir dış ekrana ve daha düşük bir fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim