Anlık Bildirim

HyperOS 2.0 güncellemesinin çıkış tarihi ortaya çıktı

HyperOS'un yeni sürümü Temmuz ayının başında test sürecine girmişti. Çinli kaynaklar merakla beklenen güncellemenin çıkış tarihine ilişkin bazı bilgiler paylaştı.
HyperOS 2.0 güncellemesinin çıkış tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Xiaomi bildiğiniz üzere Android 15 tabanlı HyperOS 2.0'ı Temmuz ayının başında test etmeye başlamıştı. Güncellemenin çıkış tarihine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Weibo'da yer alan bilgilere göre HyperOS'un yeni sürümü önceki sürümle aynı dönemde yayınlanacak.

Şirketin aynı dağıtım stratejisini izleyeceği belirtiliyor. Buna göre HyperOS 2.0'ın beta sürümü 2024'ün sonlarına doğru test kullanıcılarına sunulacak. Yazılımın tam olarak hazır hale gelmiş kararlı sürümü ise 2025 yılının ilk çeyreğinde yayınlanacak.

HyperOS 2.0 güncellemesinin çıkış tarihi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

İlk hangi modeller alacak?

Xiaomi'nin önümüzdeki aylarda uyumlu cihazların bir listesini açıklaması bekleniyor. HyperOS 2.0 güncellemesini ilk olarak Xiaomi 15, Xiaomi 14, Xiaomi 13 ve Poco F6 Pro / Redmi K70 Pro modellerine sunulacak. Güncelleme zaten bu cihazlarda test ediliyordu.

HyperOS 2.0'da Ayarlar menüsü daha modern bir görünüme kavuşacak. Ayrıca 16 GB'a kadar sanal RAM işlevi ve Xiaomi'nin akıllı ev ekosistemiyle daha iyi bir entegrasyon sunacak. Ayrıca performans iyileştirmeleri, pil optimizasyonu ve çok sayıda yeni özellik içerecek. Buradaki haberimizde güncelleme alması muhtemel cihazların bir listesine ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim