Anlık Bildirim

iOS 12.1.1 yayınlandı. İşte yenilikler

iPhone XR modeline haptik dokunma ile bildirim ön izleme özelliği kazandıran ve FaceTime ara yüzüne tek tuşla kameralar arasında geçiş imkânı veren iOS 12.1.1 güncellemesi yayınlandı.

Apple’ın iOS kullanıcılarına yönelik olarak hazırladığı iOS 12.1.1 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile pek çok yeniliğin yanı sıra iPhone XR için duyurulan bildirimlerin dokunuşla ön izlemesi de aktif hale geldi.

iOS 12.1.1 neler sunuyor?

iOS 12.1.1 güncellemesi ile birlikte iPhone XR modelinde bildirimleri dokunuşla ön izleyebilme mümkün hale geldi. Normalde iPhone XS ve XS Max modellerinde 3D Touch ile ön izleme yapılabiliyor. iPhone XR ise Haptic Touch adı verilen bir özelliğe sahip. Güncelleme buna destek veriyor.

Ayrıca bugüne kadar menü üzerinden yapılan FaceTime esnasında ön ve arka kameralar arasında geçiş tek bir tuşla yapılabilecek. Yine FaceTime esnasında canlı fotoğraflar da yakalanabilecek.

Henüz ülkemizde mevcut olmayan eSIM özelliği daha fazla operatör için etkin hale getirildi. iPad ve iPod modellerinde Wi-Fi üzerinden arama yapılırken aynı anda mesaj da atılabiliyor. Ayrıca HomePod cihazı ile FaceTime görüşmesi yaparken LED aydınlatmayı kullanmak mümkün olacak.

Düzeltme tarafında ise bazı durumlarda FaceID kullanamama, video indirirken yaşanan hatalar, ses kayıtlarının iCloud’a yüklenmesini engelleyen hatalar giderildi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15502 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios 12.1.1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim