Anlık Bildirim

Apple, geliştiriciler için iOS 18.1 beta 3'ü yayınladı: İşte yeni yapay zeka özellikleri

Apple, geliştiriciler için iOS 18.1 beta 3'ü yayınladı ve artık Türkiye'deki iPhone kullanıcıları da bölge değişikliği yapmadan Apple Intelligence özelliklerini deneyimleyebiliyor.
iOS 18.1 beta 3 Apple Intelligence Türkiye Tam Boyutta Gör
Apple, geliştiriciler ve meraklı kullanıcıların Apple Intelligence özelliklerini test etmeye devam etmeleri için iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS Sequoia 15.1'in üçüncü betasını sundu. Yeni iOS 18.1 betası, Türkiye’deki iPhone kullanıcıları için cihaz bölgesini değiştirmeden Apple Intelligence’ı deneyimlemelerini sağlıyor.

Apple Intelligence için bölge değişikliği yapmak gerekmiyor

iOS 18.1 Apple Intelligence Türkiye iPhone Tam Boyutta Gör
Apple, iOS 18.1 beta ile Apple Intelligence’ı sundu. Ancak, Türkiye’deki iPhone kullanıcılarının yapay zeka özelliklerini kullanabilmeleri için cihaz dilini İngilizce yapmalarını ve cihaz bölgesini Amerika olarak ayarlamaları gerekiyordu. iOS 18.1 beta 3 ile bölge değiştirme zorunluluğu kaldırıldı. Cihazın dilini İngilizce yapmak yeterli oluyor. Bekleme listesine alınıyorsunuz ve sonrasında Apple Intelligence’ı kullanabiliyorsunuz.

Fotoğraflardan istenmeyen kişileri kaldırma "Clean Up" özelliği

iOS 18.1 Clean Up Fotoğraflar Tam Boyutta Gör
iOS 18.1 beta 3, Fotoğraflar uygulamasına Clean Up aracını getiriyor. Bu araç, fotoğrafın arka planındaki dikkat dağıtan nesneleri belirleyip kaldırabiliyor. Fotoğrafı düzenleme ekranında alt araç çubuğundaki silgi simgesine dokunmak yeterli oluyor; iPhone istenmeyen objeleri kaldırıyor.

Tüm uygulamalar için bildirim özetleri

iOS 18 bildirim özetleri Apple Intelligence Tam Boyutta Gör
iOS 18.1'in üçüncü beta sürümüyle Apple, bildirimler için yeni Apple Intelligence özelliklerini sundu. Daha önce Mail ve Mesajlar uygulamaları için kullanılabilen bildirim özetleme seçeneği artık tüm uygulamalarda çalışıyor.

Apple Intelligence, iOS 18.1 yüklü iPhone 15 Pro ve yakında çıkacak iPhone 16 modelleriyle uyumlu.

Kaynakça https://www.macrumors.com/2024/08/28/ios-18-1-beta-3-clean-up/ https://9to5mac.com/2024/08/28/ios-181-beta-3-expands-apple-intelligence-notification-summaries-beyond-messages-and-mail/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim