Anlık Bildirim

iOS 18 ile Apple Haritalar'a "Burada Ara" özelliği geliyor

iOS 18 ile Apple Haritalar, mevcut konumunuz dışındaki alanlarda veya haritada yeni bir yeri keşfederken aradığınızı bulmanızı çok daha kolaylaştıran yeni "Burada Ara" özelliği kazanıyor.
apple haritalar burada ara özelliği Tam Boyutta Gör
Şu anda Apple Maps, haritada hareket ettikçe arama alanını aralıklı olarak güncelliyor. Yeni bir rapora göre Apple Harita hareket ettiğinizde otomatik olarak yenileniyor ancak yeni "Burada Ara" özelliğiyle artık aramanızı iptal etmenize gerek yok.

Apple Haritalar "Burada Ara" özelliği ne işe yarayacak?

Örneğin; A konumunda en iyi restoranları arattınız. B konumuna gittiğinizde, "Burada Ara" düğmesine dokunduğunuzda B konumundaki en iyi restoranlar listeleniyor, ilk aramanızı silmeniz gerekmiyor. Bu, tabii ki restoranlarla sınırlı değil; benzin istasyonları, kahve dükkanları, mağazalar dahil arattığınız her şey için geçerli.

Apple Maps’e yeni eklenen "Burada Ara" butonu, Google Haritalar’da uzun süredir olan "Bu alanı ara" butonuna benziyor. Apple Harita, ”Burada Ara" özelliği, aramanızın sizi hedefinize kadar izlemesini sağlayacak. Haritanın yakınlaştırma seviyesini ayarlasanız veya ilk aramadan yeni bir konuma geçseniz bile arama sonuçlarını size gösterecek. Bu yeni özelliği denemek istiyorsanız, iOS 18 beta sürümü yüklemeniz gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim