Anlık Bildirim

Apple, iOS 18 öncesi AirPods Pro 2 için önemli bir beta güncellemesi yayınladı

Apple, AirPods Pro 2 kullanıcıları için yeni beta güncellemesini yayınladı. Bu yazılım, kafa hareketleri gibi iOS 18 ile gelen yeni özellikleri ekliyor.         
apple airpods pro 2 beta ios 18 özellikleri Tam Boyutta Gör
Apple, USB-C ve Lightning şarj kutulu AirPods Pro 2 için yeni güncelleme yayınladı. Bu, Apple’ın Haziran ayında yeni AirPods Pro 2 özelliklerini duyurmasından bu yana yayınladığı dördüncü güncelleme ve artık iOS 18 ile gelen yeni özellikler kullanılabiliyor.

Kafa hareketiyle kontrol ve ses yalıtımı özelliği geldi 

iOS 18’in bir parçası olarak AirPods Pro’ye gelen birden fazla özellik var. Bu özellikler 7A5266c numaralı yazılım güncellemesiyle dahil edildi. Yeni özelliklerin başında baş hareketiyle kontrol geliyor. Örneğin; arama geldiğinde cevaplamak istemiyorsanız başınızı sağa sola sallamanız veya aramayı kabul edecekseniz başınızı yukarı aşağı hareket ettirmeniz yeterli. Kafa hareketiyle Siri’yi kontrol etmenin tek avantajı aramaları hızlıca yanıtlamak değil, gelen mesajlara ve bildirimlere yanıt vermek için kullanılabiliyor.

Yeni beta ayrıca AirPods Pro’ya ses yalıtımı özelliği ekliyor. Bu özellik, yüksek arka plan seslerini azaltmakla birlikte oyunlara özel yeni kişiselleştirilmiş uzamsal ses özelliği ekliyor. Oyun geliştiricileri, daha sürükleyici ses deneyimi için oyunlarına uzamsal ses dahil edebilecek.

AirPods beta yazılımını yüklemek için, Xcode 16 betayı indirip iPhone veya iPad’de geliştirici menüsünü etkinleştirmek gerekiyor. Ardından AirPods beta yazılım yükleme seçeneği çıkıyor. Elbette yeni AirPods özelliklerinden faydalanmak için iOS 18 beta sürümün de yüklü olması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim