Anlık Bildirim

iPad 10, yıl sonuna doğru 5G desteği ile geliyor

Apple’ın yıl sonuna doğru güncellemesi beklenen klasik iPad serisi dokuzuncu nesliyle daha iyi özellikler sunacak. Özellikle 5G desteğinin uygun fiyatta daha iyi alıcı bulması bekleniyor.

iPad 10 Tam Boyutta Gör

Apple’ın iPad ailesi içerisinde klasik modeli temsil eden iPad geçen yıl sonlarında dokuzuncu nesli ile karşımıza çıkarken bu yıl sonunda da devam modelini göreceğiz. Tasarım tarafında bir değişiklik beklenmezken donanım tarafında önemli değişiklikler olacak. 

iPad 10 özellikleri neler?

Yine bu yılın sonbahar döneminde tanıtılması beklenen iPad 10 modeli iPad 9 ile tasarım anlamında bir farklılık barındırmıyor ancak Apple A14 yonga seti ile performans olarak önemli bir iyileşme sağlanıyor. Ayrıca yonga seti ile ilk kez 5G desteği de sunuluyor. 

10.2 inçlik ekran boyutunu koruyan tablet Touch ID sensörü entegre edilmiş Home tuşu ile geliyor. WiFi 6 ve Bluetooth 5.0 bağlantıları yer alan üründe sadece Lightning portu tercih edilmiş. USB Tip-C portu bu nesilde de olmayacak. 

Apple’ın hedefi 5G teknolojilerine çok fazla para vermek istemeyen tüketicilere yönelmiş durumda. 329$-349$ arasında bir başlangıç fiyatı ile özellikle pahalı gelebilecek cihazlara alternatif olma ihtimaline sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim