Anlık Bildirim

iPhone 16 serisi MagSafe üzerinden hızlı şarjı destekliyor

Apple, yeni tanıttığı iPhone 16 serisiyle kablosuz şarj sınırını iyileştirdi. iPhone 16 ve 16 Pro modelleri, MagSafe aksesuarıyla daha yüksek hızlarda şarjı destekliyor.
iphone 16 & 16 pro max magsafe hızlı şarj Tam Boyutta Gör
Apple, Glowtime etkinliğinde iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modellerini tanıttı. Yeni iPhone’lar, MagSafe şarj aygıtıyla 15W yerine artık 25W’a kadar kablosuz şarjıdestekliyor. İşte detaylar:

30 dakikada %50'ye kadar şarj!

İlk kez, iPhone 16 modelleri MagSafe üzerinden hızlı şarjı destekliyor. Apple’ın iddiasına göre, yeni MagSafe şarj cihazları 30W ve daha yüksek bir güç adaptörüyle eşleştirildiğinde iPhone, 30 dakikada yüzde 50’ye kadar şarj ediyor. Standart USB-C kablosu ile birlikte 20W ve daha yüksek adaptör kullanıldığında da hızlı şarj özelliğinden faydalanılabiliyor. Ancaki Qi2 kablosuz şarjda bir iyileştirme yok; hâlâ 15W ile sınırlı.

Yeni MagSafe şarj aygıtı fiyatı

Yeni MagSafe şarj aygıtının fiyatı Apple Online Store’da 1.699 TL. Bu fiyatlandırma 1 metre kablo için geçerli. 2 metre uzunluğunda MagSafe şarj cihazının fiyatı ise 2.199 TL.

Kaynakça https://www.apple.com/tr/shop/product/MX6X3TU/A/magsafe-şarj-aygıtı-1-m https://www.macrumors.com/2024/09/09/iphone-16-25w-magsafe-charging/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim