Anlık Bildirim

Kitap okuma uygulamaları & en iyi e-kitap okuyucular

Tabletten & telefondan ücretsiz kitap okuma uygulaması arayanlar buraya! Elektronik kitap okumayı sevenler için en iyi e-kitap okuyucular da burada.             

Kitap okumak, hem boş zamanı değerlendirmek hem de kişisel eğitim için en iyi aktivitelerden biri. Günümüzde teknoloji sayesinde bu aktivitenin tadını çok daha keyifli şekilde çıkarabiliyoruz. Akıllı telefonlar, tabletler, e-kitap okuyucuları ve diğer cihazlar için geliştirilen okuma uygulamaları sayesinde binlerce kitabı cihazımızda saklayabiliyor, gittiğimiz her yerde açıp okuyabiliyoruz. Bu noktada “Ücretsiz kitap nereden okuyabilirim?” dediğinizi duyar gibiyiz. Tabletten & telefondan kitap okumayı sevenler için ücretsiz kitap okuma uygulamalarını listeledik. Ayrıca e-kitap okuyucu tavsiyesi isteyenler için de en iyi elektronik kitap okuma cihazları burada.

Ücretsiz kitap okuma uygulamaları 📕

bedava kitap okuma uygulamaları Tam Boyutta Gör
Gittiğiniz her yerde okumayı seviyorsanız, kitap okumak için ücretsiz uygulamalara sahip olmak hayatınızı çok daha basit hale getirecek. İşte iPhone ve Android telefondan ücretsiz kitap okuma uygulamaları ⬇️
  • ReadEra: PDF kitap okuma programı
  • Libby: E-kitap ve sesli kitap uygulaması
  • FBReader: Ücretsiz e-kitap okuyucu
  • Moon+ Reader: EPUB ve PDF kitap indirme & okuma uygulaması
  • Librera: Telefondan kitap okuma uygulaması
  • Aldiko Book Reader: Popüler okuma uygulaması

En iyi kitap okuma uygulamaları 📚

epub & pdf e-kitap okuma uygulamaları Tam Boyutta Gör
Elinizde fiziksel olarak kitap taşımanın, sayfaların kokusunu almanın hissi elbette başkadır ancak taşıyacağınız ekstra ağırlığın yanı sıra bunları taşımak için bir çantaya veya sırt çantasına ihtiyacınız olacak. Kitap okuma uygulamaları bu konuda harika bir çözüm; ekstra yük taşımadan istediğiniz kadar kitabı yanınızda götürebilirsiniz. Tek yapmanız gereken akıllı telefonunuzu veya tabletinizi açmak, gün içinde okuyacağınız kitabı seçmek ve keyfini çıkarmak. İster tarih meraklısı, ister bilim kurgu hayranı, isterseniz de kendinizi geliştirme arayışında olun, işte en iyi kitap okuma uygulamaları 👇🏻

Amazon Kindle

amazon kindle en iyi kitap okuma uygulaması Tam Boyutta Gör
Amazon Kindle, en iyi e-kitap uygulaması denildiğinde çoğu okuyucunun akla ilk gelen platform. Kindle cihazınız olmasa bile Amazon Kindle mağazasından milyonlarca kitaba göz atıp indirebilirsiniz. Kindle, sesli kitap okuma uygulaması arayanlar için de en iyi seçeneklerden biri. Kindle, özelleştirilebilir yazı tipleri, metinden sese dönüştürme özelliği ve sözlük gibi çok çeşitli özellikler sunuyor. Farklı türde en iyi kitapları arıyorsanız Amazon Kindle uygulamasına bakmalısınız.

Google Play Kitaplar

google play books ücretsiz kitap okuma uygulaması Tam Boyutta Gör
Google Play Books, çoğu Android cihaza yüklü geliyor ve devasa bir e-kitap ve sesli kitap kütüphanesine sahip. Ücretsiz okuyabileceğiniz birçok kitap var. Ayrıca EPUB ve PDF kitapları aktarıp okuyabiliyorsunuz. Gmail ve Drive gibi diğer Google hizmetleriyle de entegre çalışıyor. Google Play Kitaplar, rahat bir okuma deneyimi isteyen Android kullanıcılarına tavsiyemizdir.

Apple Kitaplar

apple kitap okuma uygulaması Tam Boyutta Gör
Apple Books, iPhone, iPad, MacBook, tüm Apple cihazlarıyla yüklü geliyor ve özenle seçilmiş e-kitap ve sesli kitaplar sunuyor. Kendinize okuma hedefi koyabiliyor, okumaya ne kadar zaman ayırdığınızı görebiliyor, son bir yılda okuduğunuz kitap sayısı gibi başarılarınızı görebiliyorsunuz. Apple ekosistemindeyseniz, kullanıcı dostu okuma deneyimi sunan bir kitap okuma uygulaması arıyorsanız, Apple Kitaplar sizin için en iyi seçenek.

Kobo

telefondan kitap okuma uygulaması Tam Boyutta Gör
Kobo, ücretsiz kitapların da bulunduğu geniş bir e-kitap koleksiyonu sunuyor. Ödüller ve e-kitaplarda indirimlerden faydalanmanızı sağlayan Rakuten puanlarıyla entegre. Kobo platformunu kullanan kütüphanelerden e-kitap ödünç alabiliyorsunuz. Sözcüğe basarak anlamını görebiliyor veya Wikipedia’dan daha detaylı ulaşabiliyorsunuz. Kitaplarınızı yazara göre, seriler halinde veya dilediğiniz gibi gruplandırabiliyorsunuz. Kobo Books uygulaması Android telefon ve iPhone’lara ücretsiz indirilebiliyor.

Storytel

sesli kitap okuma uygulaması Tam Boyutta Gör
Storytel, ücretsiz deneme seçeneğiyle gelen en iyi sesli kitap uygulaması. Biyografi, çocuk, polisiye, roman, klasikler, tarih, kişisel gelişim ve daha ince kategoride binlerce e-kitap bulabileceğiniz bir uygulama ve site. Storytel’in öne çıkan özelliği; tabii ki sesli kitaplar. Kitap okuyacak zaman bulamıyorsanız, sesli kitap seçeneğiyle çalışırken bir yandan da dinleyerek kitabı bitirebilirsiniz.

En iyi e-kitap okuyucular 📲

e-kitap okuma cihazı tavsiye 2024 Tam Boyutta Gör
E-kitap okuyucular, basılı kitap benzeri okuma deneyimi sunan, gittiğiniz yere kütüphanenizi taşımanıza olanak tanıyan harika cihazlar. Peki, en iyi e-kitap okuyucu hangisi? İşte Kindle, Kobo ve diğer markaların en çok tercih edilen e-kitap okuma cihazları 👇🏻
  1. Kindle Paperwhite 5 6,8" Kitap Okuyucu
  2. Kobo Clara Hd E-Kitap Okuma Cihazı
  3. Kobo Sage eReader
  4. Kindle Touch 6" 16 GB E-Kitap Okuyucu
  5. Onyx Boox Note Air 3 C E Kitap Okuyucu 10.3"
  6. 9. nesil iPad 10.2 inç
  7. Samsung Galaxy Tab A9

Teknoloji okuma alışkanlığımızı da değiştirdi. Artık, çoğumuz kitapları çantamızda taşımıyor, kütüphaneye daha az sıklıkta gidiyoruz. Çünkü e-kitaplar sayesinde kütüphanemizi gittiğimiz her yere kolayca taşıyabiliyoruz. Tabletten ve telefondan kitap okuma uygulamaları ile birlikte en iyi e-kitap okuyucuları arıyorsanız burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim