Anlık Bildirim

Moto G Stylus 2025, ilk görseliyle ortaya çıktı: İşte muhtemel tasarım

Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan Moto G Stylus 2025'in ilk görseli ortaya çıktı. İşte Motorola'nın yeni akıllı telefonunun beklenen özellikleri ve muhtemel tasarımı:
Moto G Stylus 2025'in tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Motorola, ilk olarak 2020 yılında piyasaya sürdüğü kaleme sahip G Serisi telefonları ile dahili kaleme sahip bir akıllı telefon arayanlar için bütçe dostu bir seçenek sunmakta. Geçtiğimiz aylarda Motorola G Stylus'un 2024 verisyonunu piyasaya süren şirket, şimdilerde de cihazın 2025 verisyonu üzerinde çalışıyor. Yakın bir zamanda ise bu cihazın ilk render görüntüsü ortaya çıktı.

İşte Moto G Stylus 2025'e ilk bakış:

Sızdırılan render, Moto G Stylus 2025 olduğuna inanılan Kansas XT251V model numarasına ait. Resme göre selefine benzer bir tasarımla gelen cihaz, arka tarafta çift kamera kurulumuna sahipken çerçevenin sağ tarafında da güç düğmesi ve ses açma/kapama düğmeleri bulunmakta. 

Moto G Stylus 2025'in tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Mavi renk seçeneğiyle ortaya çıkan Moto G Stylus 2025'in teknik özellikleri henüz belli değil. Avrupa pazarlarında satışa sunulması beklenen cihazın ayrıca selefi gibi Mayıs ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim