Anlık Bildirim

ZTE, yeni katlanabilir telefonu Nubia Flip II üzerinde çalışmalara başladı

ZTE, Şubat ayında piyasaya sürdüğü ilk katlanabilir akıllı telefonu Nubia Flip I'in yeni nesli Nubia Flip II üzerinde çalışmalara başladı. İşte IMEI veritabanında ortaya çıkan cihazın detayları:
ZTE, yeni katlanabilir telefonu Nubia Flip II üzerinde çalışıyor
ZTE katlanabilir akıllı telefon pazarında rekabeti artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ilk katlanabilir telefonunu Nubia Flip I'i piyasaya süren ZTE, yakın zamanlı yeni bir rapora göre şimdilerde serinin yeni üyesi Nubia Flip II üzerinde çalışmalara başladı. 

Nubia Flip II, IMEI veritabanında ortaya çıktı

Nubia Flip II, NX732J model numarası ile IMEI veritabanında ortaya çıktı. Bu yeni akıllı telefonun teknik özellikleri şu anda bilinmiyor. Ancak Nubia Flip 5G'nin geliştirilmiş bir versiyonu olması bekleniyor. Nubia Flip 5G'nin özelliklerini hatırlatmak gerekirse 466 x 466 piksel çözünürlüklü 1,43 inçlik bir AMOLED kapak ekranına sahip cihaz, ön tarafta ise 6,9 inçlik 2160Hz PWM karartma, 120Hz yenileme hızı ve tam DCI-P3 renk gamına sahip bir FHD+ ekrana sahip.

ZTE, yeni katlanabilir telefonu Nubia Flip II üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör
Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 yonga setiyle desteklenen cihaz, 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama seçenekleri sunuyor. 33W hızlı şarj özelliğine sahip ve 73 dakikada tam şarja ulaşabilen 4310 mAh bataryaya sahip cihaz ayrıca NFC teknolojisine de sahip. Son olarak Nubia Flip 5G'nin Şubat 2024'te tanıtıldığını düşünülürse, bu yeni katlanabilir akıllı telefonun Şubat 2025'te tanıtılması da kuvvetle muhtemel
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim