Anlık Bildirim

MSI, laptop üretiminin 20. yılını İstanbul'da kutluyor

Dünyanın en büyük bilgi teknolojileri üreticilerinden birisi olan MSI, laptop üretiminin 20. Yılını 27-28 Eylül tarihlerinde İstanbul Kanyon’da kutlayacak. Etkinliğe katılım ise ücretsiz.
MSI, laptop üretiminin 20. yılını İstanbul'da kutluyor Tam Boyutta Gör
Dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından biri olan MSI, laptop üretiminde 20. yılını kutluyor. 1986 yılında bilgisayar bileşenleri üreterek teknoloji dünyasına adım atan MSI, 2004 yılında başlattığı laptop üretimi ile büyük başarılara imza attı. Marka, bu özel dönüm noktasını 27-28 Eylül tarihlerinde İstanbul Kanyon'da düzenlenecek etkinlikle taçlandıracağını açıkladı.

Etkinliğe katılım ücretsiz

MSI, 20 yıldır kullanıcı deneyimini odağa alarak geliştirdiği ürünlerini, farklı ülkelerde düzenleyeceği etkinliklerle sergileyecek. Bu etkinlikler Türkiye ile birlikte Kore, Polonya, Hindistan, İtalya, Vietnam, Japonya, İspanya, Fransa ve ABD de gerçekleştirilecek.

İstanbul Kanyon'daki etkinlik, ziyaretçilere MSI’ın geçmişten günümüze ürün gelişimini deneyimleme fırsatı sunacak. MSI'ın dünyada "tek tuşla overclock" özelliğine sahip ilk laptopu olan GX600'ün yanı sıra, Gaming, Creator ve Business & Productivity serilerinden güncel modeller de sergilenecek. Teknoloji tutkunları, hem bu yenilikçi ürünleri yakından inceleme hem de çeşitli hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar. Etkinlik, katılımcılara ücretsiz olarak açık olacak.

Etkinlik Detayları:

  • Tarih: 27 Eylül Cuma - 28 Eylül Cumartesi
  • Saatler: 27 Eylül Cuma 13:00 – 21:00 | 28 Eylül Cumartesi 10:00 – 21:00
  • Yer: Kanyon, Büyükdere Cad. No:185, 34394 Levent - İstanbul
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim