Anlık Bildirim

OLED ekranlı iPhone SE 4: 2025'te piyasaya sürülecek

Apple'ın gelecek yılın başlarında ilk kez OLED ekranlı dördüncü nesil iPhone SE'yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Apple, OLED teknolojisini tüm iPhone modellerinde benimsemiş olacak.
OLED ekranlı iPhone SE 4: 2025'te piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör
Apple'ın önümüzdeki dördüncü nesil iPhone SE'yi OLED ekranla donatmayı planladığı söyleniyor. Teknoloji devinin bu ekranları BOE ve LG Display'den sipariş etmeye başladığı belirtiliyor. Bu hamle Apple'ın en uygun fiyatlı akıllı telefon serisinde LCD teknolojisinden uzaklaştığını gösteriyor.

Touch ID yerine Face ID teknolojisi kullanılabilir

Apple gelecek ay yeni iPhone SE'nin üretimine başlayacak. Bu hamle 2025'in başlarında piyasaya sürülmesi beklentisiyle yapıldı. Yaklaşan iPhone SE'nin, 6.1 inçlik daha büyük bir ekrana sahip olan iPhone 14 kasasında yer alması bekleniyor.

Önceki modellerden farklı olarak Touch ID yerine Face ID teknolojisi kullanılabilir. Cihazın ayrıca bir Eylem Düğmesi içereceği söyleniyor. Geçmiş SE modellerinde olduğu gibi yeni versiyonda da muhtemelen tek arka kamera trendi devam edecek.

iPhone SE 4'ün ayrıca cihaz üzerinde çoklu modlu yapay zeka olan Apple Intelligence'ı destekleyeceği söyleniyor. Bu özellik cihazın sınırlı 6 GB RAM'i nedeniyle bu teknolojiyi içermeyen iPhone 15'ten daha güçlü olmasını sağlayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim