Anlık Bildirim

Apple, iPad için yeniden tasarlanmış Magic Keyboard üzerinde çalışıyor

Bloomberg'den Mark Gurman'ın Power On bültenine göre Apple, giriş seviyesi iPad ve yeni iPad Air için alt seviye düşük fiyatlı yeni bir Magic Keyboard test ediyor.
Apple, iPad için yeni Magic Keyboard üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör
Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre Apple, iPad için yeni bir Magic Keyboard üzerinde çalışıyor. Söz konusu Magic Keyboard'un daha düşük maliyetli olması bekleniyor.

Apple, Magic Keyboard'ı yeniden tasarlıyor

Gurman, son “Power On” bülteninde Apple'ın tedarikçilerinin iPad için önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi planlanan yeni bir klavye geliştirdiğini söyledi. Aksesuarın iPad Pro yerine giriş seviyesi iPad ya da iPad Air için tasarlanacağı söyleniyor.

M4 iPad Pro için geliştirilen yeni Magic Keyboard gibi alüminyum bir üst kasaya sahip olmayacak olsa da bir fonksiyon sırasına sahip olabilir. Cihazın 2025'in ortalarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu yılın başlarında Apple, iPad Pro için alüminyum üst kasa, fonksiyon sırası ve daha büyük bir trackpad içeren tamamen yeniden tasarlanmış Magic Keyboard'u piyasaya sürmüştü. Apple, iPad Air için önceki nesil Magic Keyboard'un yanı sıra 10. nesil iPad için Magic Keyboard Folio'yu satmaya devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim