Anlık Bildirim

One UI 7, iPhone kilit ekranı özelliklerini Samsung telefonlara getiriyor

Samsung'un yakında betasını sunacağı One UI 7 sızdırılmaya devam ediyor. Android 15 tabanlı yeni One UI sürümünün iPhone'un kilit ekranı özelliklerini getireceği ortaya çıktı.
one ui 7 iphone dinamik ada & canlı etkinlikler özelliği Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone 14 Pro serisiyle Dinamik Ada ve Canlı Etkinlikler'i tanıttı. Her iki özellik de iPhone ekranındaki çentiği akıllıca kullanarak kullanıcıların önemli bildirimlerden haberdar olmasını ve belirli uygulamalara hızlı erişmesine yardımcı oluyor. Canlı Etkinlikler ayrıca kilit ekranında da çalışarak yiyecek siparişi, yol, spor karşılaşmaları vb. için gerçek zamanlı güncellemeler sağlıyor. iPhone 14'ün piyasaya sürülmesinden bu yana birçok Çinli Android telefon üreticisi, Dynamic Island ve Canlı Etkinlikleri kopyaladı. Görünüşe göre Samsung da Android 15 tabanlı One UI 7 sürümünde aynı şeyi yapacak.

Dinamik ada ve Canlı etkinlikler One UI 7 ile Samsung telefonlara geliyor

Son raporda iPhone’ların Dinamik Ada ve Canlı Etkinlikler özelliğinin Samsung versiyonunun One UI 7.0'da olacağı belirtiliyor. Ancak, Samsung’un bu özellikleri nasıl adlandıracağı, daha da önemlisi geliştirip geliştirmeyeceği, başka şekillerde kullanışlı hale getirip getirmeyeceği belli değil.

One UI 7 beta ne zaman yayınlanacak?

iOS özelliklerini göreceğimiz yeni One UI sürümünün herkese açık beta sürümü Temmuz sonu Ağustos başı gibi yayınlanmaya başlayacak. Bu süreçte One UI 7 ile gelen yeni özellikleri resmî olmayan şekilde görmeye devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim