Anlık Bildirim

Samsung, One UI 7 beta güncellemesini yakında sunacak

Samsung, Temmuz ayında Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ile birlikte One UI 6.1.1 yazılımını da duyurdu. Şirketin yakında One UI 7 beta güncellemesini sunacağı söyleniyor.
samsung one ui 7 beta ne zaman yayınlanacak Tam Boyutta Gör
Samsung, bu ayın başlarında yeni katlanır telefonları Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6 ile birlikte One UI 6.1.1'i tanıttığı için artık tüm gözler One UI 7 güncellemesinde. Android 15 tabanlı One UI 7 sürümünün önemli tasarım değişiklikleri ve yeni özellikler getirmesi bekleniyor. Yeni rapor, One UI 7.0 beta sürümünün yakında yayınlanabileceğini iddia ediyor.

One UI 7 beta güncellemesi Temmuz/Ağustos'ta yayınlanacak

Ice Universe’e göre Samsung, geliştirilme sürecinde büyük bir aksaklık yaşanmaması durumunda One UI 7.0 beta güncellemesini Temmuz veya Ağustos 2024'te yayınlamayı planlıyor. One UI 7 betayı alacak cihazlar resmî olarak açıklanmadı ancak ilk olarak Galaxy S24 serisi sonrasında Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6, Galaxy S23 için yayınlanması bekleniyor. One UI 7 final sürümünün ise 5-6 beta sürümünden sonra Ekim ya da Kasım ayında geleceği tahmin ediliyor. Çoğu üst seviye ve orta sınıf akıllı telefon ve tabletin 2024 sonundan önce, giriş seviye modellerin 2025’in başlarında güncellemeyi alması bekleniyor.

One UI 7 güncellemesinin yeniden tasarlanmış simgeler, daha akıcı animasyonlar, yenilenmiş Hızlı Panel düzeni, yeniden tasarlanmış kamera uygulaması ve uygulama kilidi getireceği söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim