Anlık Bildirim

OnePlus Ace 5’in yeni detayları sızdırıldı: Özellikle bataryası dikkat çekici

Akıllı telefon sektörüne ilişkin sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Bu defa özelliklerini öğrendiğimiz isimler ise OnePlus Ace 5 ve OnePlus Ace 5 Pro oldu. İşte detaylar.

OnePlus Ace 5’in yeni detayları sızdırıldı Tam Boyutta Gör
OnePlus, Ace serisinin yeni nesil modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İddialara göre, OnePlus Ace 5 serisi bu yılın sonuna kadar tanıtılacak. Söylentiler, bu seride iki modelin yer alacağını öne sürüyor: OnePlus Ace 5 ve Ace 5 Pro. Özellikle Ace 5 modeline dair bazı kilit özellikler sızdırıldı.

OnePlus Ace 5'in global ismi OnePlus 13R olabilir

OnePlus Ace 5'in 6.78 inç boyutunda 8T LTPO bir ekranla geleceği ve bu ekranın 1.5K çözünürlük sunacağı belirtiliyor. Ayrıca, ekranın mikro kavisli bir tasarıma sahip olacağı da sızıntılarla gelen bilgiler arasında. Daha önceki model olan Ace 3'te Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 5.500mAh kapasiteli bir batarya bulunuyordu. Yeni modelde ise Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin kullanılacağı ve batarya kapasitesinin 6.200mAh'a yükseltileceği öngörülüyor. Bu büyük batarya, 100W hızlı şarj desteğiyle birlikte gelecek.

Kamera tarafında, OnePlus Ace 5'in 50 megapiksel çözünürlüğünde, büyük bir sensörle desteklenen bir ana kameraya sahip olacağı ifade ediliyor. Ayrıca, cihazda bir kontrol düğmesinin (alert slider) yer alacağı da sızdırılan bilgiler arasında. Bunun yanı sıra, Ace 5'in küresel pazarda OnePlus 13R adı altında satışa sunulabileceği iddialarının bulunduğunu da belirtelim.

OnePlus Ace 5 Pro'nun ise teknik detayları henüz netleşmiş değil. Ancak, bu modelde Snapdragon 8 Gen 4 işlemcinin kullanılabileceği düşünülüyor. Öte yandan aynı işlemcinin, OnePlus 13 modelinde de yer alacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim