Anlık Bildirim

OnePlus Pad Pro'nun görüntüsü yayınlandı: En güçlü Android tablet mi olacak?

OnePlus yakında tanıtacağı yeni tabletin ilk resmi görüntüsünü yayınladı. Çinli marka önümüzdeki günlerde çıkış yapacak cihazın en güçlü Android tablet olacağını iddia ediyor.
OnePlus Pad Pro ortaya çıktı: En güçlü Android tablet mi olacak? Tam Boyutta Gör
OnePlus, 27 Haziran'da yapacağı lansmanda sadece OnePlus Ace 3 Pro akıllı telefonunu değil, aynı zamanda yeni bir tablet de tanıtacak. Çinli marka OnePlus Pad Pro adı altında pazara giriş yapacak cihazın ilk resmi görüntüsünü yayınladı.

Şirke önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak modelin "en güçlü Android tablet" olacağını iddia ediyor. OnePlus Pad Pro, amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile karşımıza çıkacak. Hatta bu işlemciyle donatılmış ilk tablet olarak gelecek.

OnePlus Pad Pro ortaya çıktı: En güçlü Android tablet mi olacak? Tam Boyutta Gör

Neler biliniyor?

OnePlus Pad Pro, 3K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı ve 7:5 en-boy oranına sahip 12.1 inç IPS ekran taşıyacak. Buna ek olarak 16 GB'a kadar RAM, 512 GB'a kadar dahili depolama alanı ve 67W hızlı şarj destekli 9.510 mAh batarya içereceğine dair bilgiler de var.

Tasarım açısından ise tablet önceki modellerin izinden gidecek. Yayınlanan poster ince çerçeveler ve yuvarlak kamera ünitesi gibi detayları ortaya koyuyor. Ayrıca görselde klavyeli kılıf ve kalem gibi aksesuarlara yer verildiğini de görüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim