Anlık Bildirim

Pixel Buds Pro 2’nin renk seçenekleri ortaya çıktı

Android tarafında başarılı bir ekosistem oluşturmaya başlayan Google, önümüzdeki ay yeni Pixel ürünlerini tanıtacak. Bu ürünlerden biri olması beklenen Pixel Buds Pro 2’nin renk seçenekleri belli oldu
Google Pixel Buds Pro Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda Pixel markasını baştan aşağı yenileyen Google, o zamandan günümüze birçok başarılı Pixel ürünü tanıttı. Android tarafında tekrar dikkat çekici bir seçenek haline gelen Pixel markası, yakında yeni üyelerine kavuşacak. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan etkinlikte Google’ın Pixel 9 ailesi dışında Pixel Watch 3 ve Pixel Buds Pro 2 ürünlerini de tanıtması bekleniyor.

Pixel Buds Pro 2, 4 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak

Geçtiğimiz aylarda 9to5Google, California merkezli Google’ın Pixel Watch 3 ve Pixel Buds Pro 2 üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Bugüne kadar Pixel 9 ve Pixel Watch 3 ailesi birçok sızıntıya konu olsa da firmanın yeni kulaklıkları, gizemini korumaya devam ediyor. Merakla beklenen bu ürünün teknik özellikleri henüz ortaya çıkmamış olsa da cihazın renk seçenekleri belli oldu.

X platformu üzerinde Dylan Roussel, Google Pixel Buds 2 Pro’nun renk seçeneklerini duyurdu. Roussel’ın kaynaklarına göre Buds 2 Pro; Raspberry, Mojito, Porcelain ve Haze adı verilen renk seçeneklerine sahip olacak. Bu renk seçeneklerinin, Pixel 9 ailesi ile uyumlu olması bekleniyor. Birçok yapay zeka özelliğine sahip olması beklenen Pixel Buds Pro 2, 13 Ağustos’ta duyurulacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim