Anlık Bildirim

Pixel Buds Pro 2’nin fiyatı ortaya çıktı

Google’ın önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceği etkinlikte birçok yeni Pixel ürününün tanıtılması bekleniyor. Bu cihazlardan biri olması beklenen Pixel Buds Pro 2’nin fiyatı ortaya çıktı.
Google Pixel Buds Pro 2 Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda Pixel markasını yenileyerek firmaya olan güven ve ilgiyi arttırma çalışmaları başlatan Google, kısa sürede istediği başarıyı yakaladı. Yazılım özellikleri ve dikkat çekici tasarımı kendini belli eden Pixel ailesi, yakında yeni üyelerine kavuşacak. Önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek olan etkinlikte tanıtılması beklenen bir cihaz daha sızıntılara konu oldu.

Pixel Buds Pro 2 ne kadar olacak?

Google’ın 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte Pixel 9 ailesinin yanı sıra yeni Pixel Watch ve Pixel Buds cihazlarını da tanıtması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda renk seçenekleri ortaya çıkan Pixel Buds Pro 2’nin şimdi de fiyat bilgisi ortaya çıktı. Pixel 9 ve Pixel Watch 3 cihazlarının fiyatını sızdıran Dealabs, Google’ın yeni kulaklığının ABD, Birleşik Krallık ve Avrupa fiyatlarını paylaştı.

Bu iddialara göre Pixel Buds Pro 2; ABD’de 229$, Birleşik Krallık’ta 219£, Avrupa’da ise 249€ fiyat etiketine sahip olacak. Hatırlayacak olursanız 2022 yılında satışa çıkan Pixel Buds Pro, 199$ fiyat etiketine sahipti. Google’ın neden yeni Pixel Buds modelinde fiyat artışına gittiği bilinmiyor ancak yeni model, öncekinden çok daha fazla yazılım özelliği sunabilir. Koyu yeşil, bej, açık yeşil ve koyu pembe renk seçeneklerine sahip olması beklenen Pixel Buds Pro 2’nin 22 Ağustos’ta satışa çıkacağı da gelen bilgiler arasında.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim