Anlık Bildirim

PS5 Pro için belirlenen fiyat tüm dünyada tepkilere yol açtı

PlayStation 5 Pro'nun duyurulması ile birlikte konsolun yüksek fiyatı ve disk sürücüsünün olmaması büyük tepkiye yol açtı. Dünya genelindeki kullanıcılar eleştiri oklarını Sony'ye çevirmiş durumda.
PS5 Pro için belirlenen fiyat tüm dünyada tepkilere yol açtı Tam Boyutta Gör
Aylardır süren söylenti ve spekülasyonların ardından Sony nihayet PlayStation 5 Pro'yu duyurdu. Japon firma tarafından "şimdiye kadar ürettiğimiz en güçlü konsol" olarak lanse edilen cihaz, önceki versiyonlara kıyasla daha gelişmiş bir deneyim sunmak için bir dizi ileri teknolojiyi bir araya getiriyor.

Ancak kullanıcılar PlayStation 5 Pro'nun fiyat etiketinden hiç memnun değil. Sosyal ağlarda tepkilerini dile getiren oyun severler yeni konsolun yüksek fiyatından yakındı. Ayrıca fiziksel oyunları oynamak için kullanılan disk sürücüsünün bulunmaması da oyuncuları kızdıran bir diğer etken olarak öne çıktı.

PS5 Pro için belirlenen fiyat tüm dünyada tepkilere yol açtı Tam Boyutta Gör

Türkiy'de cep yakacak

PlayStation 5 Pro, 7 Kasım itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde 699 dolar, Avrupa'da ise 799 euro fiyat etiketiyle satılacak. Ülkemiz için resmi fiyatlandırmanın henüz belli olmadığını hatırlatalım. Konsolun fiyatı, döviz kuru ve vergiler göz önüne alındığında Türkiye'de çok daha yüksek olacak.

PS5 Pro için belirlenen fiyat tüm dünyada tepkilere yol açtı Tam Boyutta Gör
Sosyal medyada, özellikle Avrupa'dan kullanıcılar Sony Interactive Entertainment'ı yüksek fiyat nedeniyle eleştirdi. Kuzey Amerikalılar, Kanadalılar ve hatta Japonlar bile fiyatın yüksek olduğunu düşünüyor. Başta da belirttiğimiz gibi oyuncular, bu kadar yüksek bir fiyata satılan bir konsolun disk sürücüsü içermemesini kabul edilemez buluyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26018 kez okundu.
23 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim