Anlık Bildirim

Radeon RX 6500 XT, 4 Gb olarak geliyor

Lenovo, üretilmesi planlanan oyun sistemleri için teknik özellikler sayfasında henüz piyasaya sürülmemiş olan Radeon RX 6500 XT 4GB grafik kartını listeledi.     

Legion T5 hazır sistem bilgisayar'a ait donanım listesindeki Radeon 6500XT, sızıntı haberleriyle bildiğimiz Twitter üyesi KOMACHİ_ENSAKA tarafından keşfedildi. Donanım listesini yanlışlıkla yayınlayan Lenovo, kısa bir süre sonra listeyi sitesinden kaldırsa da liste Google önbelleğinde hala mevcut.

Radeon 6500XT, 4Gb olarak çıkacak Tam Boyutta Gör

Liste yalnızca RX 6500XT'nin 4GB GDDR6 belleğe sahip olacağını, HDMI 2.1 ve DisplayPort 1.4a şeklinde iki farklı monitör çıkışı sunacağına işaret ediyor. 6500XT'nin selefi olan Radeon RX 5500'de tablonun hemen üstünde yer alıyor.

Lenovo'nun özellik tablosu, ekran kartı yapılandırması ve benzeri teknik veriler hakkında bilgiler sunmuyor ancak, kartın 1024 Akış İşlemcili Navi 24 çipine sahip olduğunu daha önceki haberlerimizde yer vermiştik. Söylentiler, modelin Ocak ayının ortasında piyasaya sürüleceğini gösteriyor ve bu da AMD'nin 4 Ocak'ta yapılacak basın toplantısında Radeon 6500XT'den bahsetme olasılığının yüksek olduğu anlamına geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7458 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, lenovo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim