Anlık Bildirim

Realme dünyanın en gelişmiş fotoğraf iyileştirme yapay zekâsını tanıttı

Realme Hyperimage+ görüntü iyileştirme algoritması, dünyanın en gelişmişi olduğunu iddia ederken, realme markasının amiral gemisi akıllı telefonlarında boy gösterecek.
Realme Hyperimage Plus Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon dünyasında kamera sensörü dendiği zaman akla Sony, Samsung, OmniVision gibi firmalar gelse de pek çok firma artık belirli avantajları yapay zekâ teknolojileri ile de sağlayabiliyor. Realme bunlardan birisi.

Realme Hyperimage+ nedir?

Realme tarafından en gelişmiş fotoğraf iyileştirme yapay zekâsı olarak tanımlanan Hyperimage+ teknolojisi, özellikle amiral gemisi akıllı telefon modellerinde cihaz üzerinde çalışarak ektileyici sonuçlar üretiyor.

Firma Hyperimage+ teknolojisini amiral gemisi optikler, cihaz üzeri AI görüntüleme algoritmaları ve bulut tabanlı A görsel düzenleme üçlemesi üzerinde inşa ettiğini belirtiyor. Sony ve TUV Rheinland bu teknoloji için realme ile bir araya gelmiş.

Realme Hyperimage Plus tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Mobil fotoğrafçılıkta yeni bir dönem başlatacağı belirtilen Hyperimage+ teknolojisi ile olarak Realme 13 Pro amiral gemi serisinde kullanılacak. Yapılan açıklamalara göre alt seviye modellere gelmesi şimdilik mümkün görünmüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim