![sam altman openai ceo olarak geri döndü](https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/171194/src/sam-altman-openai-ceo-su-olarak-geri-donuyor171194_0.jpg)
Yönetim kurulu da değişti
OpenAI, Altman’ın dönüşü için prensipte anlaşmaya varıldığını söyledi. Girişim aynı zamanda yönetim kurulunda da reforma giderek birkaç üyeyi çıkardı. Eski Salesforce CEO’su Bret Taylor, eski ABD Hazine Bakanı Larry Summers ve Quora kurucusu Adam D’Angelo, yapay zeka girişiminin yeni yönetim kurulunda yer alacak. Taylor, yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacak.
Sam Altman, “OpenAI'yi seviyorum ve son birkaç günde yaptığım her şey bu ekibi ve misyonunu bir arada tutmaya yönelikti. Pazar akşamı Microsoft'a katılmaya karar verdiğimde bunun benim ve ekip için en iyi yol olduğu açıktı. Yeni yönetim kurulu ve Satya'nın desteğiyle OpenAI'ye dönmeyi ve Microsoft ile olan güçlü ortaklığımızı geliştirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. Microsoft, OpenAI'nin yaklaşık %49'una sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
![DH Android Uygulamasını İndir](/Content/img/uygulama-indir-android.png)
![DH iOS Uygulamasını İndir](/Content/img/uygulama-indir-ios.png)
Savaşları , silahları sevmeyen birisi olarak. Böylesi bir çoğrafyada her an tetikte olup ve üstün silahlara sahip olmak çok önemli. Bravo alkışlıyorum yetkilileri .
Körfez ulkelerinde de çok satılıyor, geçen gün ben FJ ile kum tepesi tırmanışı yaparken, yanıma bir tane geldi.