Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A56 önemli performans artışıyla gelecek

Samsung, orta seviye telefonu Galaxy A56 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. IMEI veritabanında görünen telefon, yeni Exynos 1580 işlemcisiyle önemli performans artışı sunacak.
Samsung Galaxy A56 önemli performans artışıyla gelecek Tam Boyutta Gör
Samsung, bu yılın Mart ayında piyasaya sürdüğü Galaxy A55'in takipçisi Galaxy A56 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. IMEI veritabanında 'Galaxy A56 5G' model adı ve SM-A566B/DS model numarasıyla görülen telefonun varlığı doğrulanmış oldu.

Exynos 1580'den güç alacak

Samsung Galaxy A56'nın yeni Exynos 1580 işlemcisiyle gelmesi bekleniyor. ARM'nin güncel Cortex-A720 ve Cortex-A520 çekirdeklerinden güç alacak çipset, Xclipse 540 GPU'sunu barındıracak. Ek olarak, Exynos 1580'in Galaxy AI için yeterli güç sunabilen ve bu açıdan amiral gemisi Exynos 2100 ile rekabet edebilen yükseltilmiş bir NPU (nöral işlem birimi) içerdiği söyleniyor.

Yonga seti daha önce Geekbench'te sırasıyla 1046 ve 3678 puanlık tek ve çok çekirdek skorlarıyla görülmüştü. Çipsetin, 4+4 çekirdek dizilimine sahip Exynos 1480'den farklı olarak, 1+3+4 dizilimine sahip olacağı iddia ediliyor. Dolayısıyla Cortex-A720 çekirdeklerinden biri yüksek frekansta çalışarak performansı daha üst seviyeye çıkarabilir.

Galaxy A56'nın tanıtımına daha uzun süre olduğu için hakkında şuan için pek bilgi yok. Yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim