Anlık Bildirim

Galaxy Watch Ultra 7 tanıtıldı: Samsung'un en dayanıklı akıllı saati

Samsung, Unpacked 2024 etkinliğinde Galaxy Watch Ultra modelini tanıttı. Apple Watch Ultra rakibi Galaxy Watch 7 Ultra, ekstrem sporlarla uğraşan, performansını sürekli ölçmek isteyenler için ideal.
Samsung Galaxy Watch Ultra 7 akıllı saat tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Samsung, 10 Temmuz’da Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinde yeni akıllı saatlerini tanıttı. Düzenli fitness yapan kullanıcılar için ideal olduğu söylenen Galaxy Watch 7 ile birlikte ekstrem sporlarla uğraşanların tercih edeceği ultra dayanıklı Galaxy Watch Ultra tanıtıldı. Peki, Apple Watch Ultra’nın rakibi neler sunuyor? İşte Galaxy Watch Ultra 7’nin dikkat çeken özellikleri:

Samsung Galaxy Watch Ultra akıllı saat neler sunuyor?

samsung watch ultra 7 özellikleri Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy Watch Ultra’nın ekstrem sporlarla uğraşan ve performansını sürekli ölçerek rekorlarını tazelemek isteyen kullanıcılar için ideal bir akıllı saat olduğunu söylüyor. Şirket, tasarımın dış mekanda en iyi kullanım performansını sunmak için geliştirildiğini belirtiyor. Dayanıklılık açısından, havacılık endüstrisinde kullanılan düzeyde titanyum materyale sahip olan saat, okyanus derinliği ölçütünde suya karşı dayanıklı (10ATM ve IPx8), Amerikan askeri standartları düzeyinde dayanıklı (810H ve safir cam), ekstrem sıcaklıklar (55℃ -20℃) ve toza karşı dayanıklı (IP6x) yapısıyla dış mekan aktiviteleri ve fitness için en iyi seçeneklerden biri.

Galaxy Watch Ultra 7 modeli, tamamıyla yeni çift GPS sistemiyle geliyor. Yeni çift frekanslı (L1 + L5) sistemi ve gelişmiş algoritması ile yoğun bölgelerde geliştirilmiş GPS konumlandırması, egzersizler için ideal bir kullanım sunuyor. Akıllı saat, big.LITTLE teknolojisiyle geliştirilen 3nm işlemcili ilk akıllı saat olma özelliğine de sahip. Samsung, yeni işlemci ve algoritma sayesinde güç verimliliği, çalışma performansı ve tepki süresinde iyileştirilme sağlandığını söylüyor. Güç tasarrufu özellikleriyle daha uzun kullanım süresi elde edilirken, Stamina modu egzersiz sırasında uzun süreli ölçümü destekliyor.

Samsung Watch Ultra, eski nesle kıyasla 3.2 kat daha gelişmiş kalp atış hızı ölçümü yapıyor. Yeni tasarlanan BioActive Sensör, kullanıcının egzersiz ve uyku sırasında kalp atış hızına ait verileri daha net bir ölçüm teknolojisiyle sunuyor.

Galaxy Watch 7, 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki boyut seçeneğiyle gelirken, Watch Ultra modeli 47 mm boyutla geliyor. Saatin 1.5 inç Super AMOLED ekranı 480x480 çözünürlük sağlıyor ve dayanıklılığı artıran safir cam mevcut. 2GB RAM 32GB depolama alanı sunan saat, Exynos W1000 işlemciden güç alıyor ve 590 mAh bataryaya sahip. Uyku apnesi takibi gibi yeni sağlık özellikleri getiren One UI Watch 6 sürümüyle geliyor.

Samsung Galaxy Watch Ultra fiyatı

Samsung Galaxyh Watch Ultra, 650 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Galaxy Watch Ultra (LTE, 47mm) Türkiye'de 44.000 TL fiyattan satılacak.

Samsung Galaxy Watch Ultra özellikleri

  • Ekran: 1.5 inç, 480×480, 327 ppi, Super AMOLED
  • Kasa boyutu: 47 mm
  • İşlemci: Exynos W1000
  • Bellek: 2GB RAM
  • Depolama: 32GB
  • Pil: 590mAh
  • İşletim Sistemi: One UI Watch 6.0
  • Bağlantı: LTE, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4/ 5GHz, NFC, GPS çift frekansı (L1+L5)
  • Dayanıklılık: IP6X, 10 ATM, IP68, MIL-STD-810H
  • Düğme: Hızlı düğme, Home & Geri düğmesi
  • Boyut ve ağırlık: 47.4 x 47.1 x 12.1 mm, 60.5 g
  • Renk: Gri titanyum, Gümüş titanyum, Beyaz titanyum

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11588 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim