Anlık Bildirim

Samsung ile Technogym ortaklığı: En iyi evde spor uygulaması TV'lere geldi

Samsung, egzersiz ekipmanlarında tanınan isimlerden Technogym ile ortaklıklarını duyurdu. 2024 model Samsung Akıllı TV'ler, Apple'ın Fitness+ uygulamasına benzer bu uygulamayla gelecek.
samsung technogym evde spor fitness uygulaması Tam Boyutta Gör
Samsung, bu yılın başlarında Tizen'in yeni sürümünü ve Samsung Daily+ yazılımını çalıştıran yeni TV’lerini tanıttı. Şirket, Daily+ özellikli televizyonlarının evde egzersiz ve fitness için Technogym uygulamasını aldığını duyurdu.

Samsung Daily+ yazılımını çalıştıran TV’lere sahipseniz evde kişiselleştirilmiş egzersizler ve ağırlık antrenmanları yapabiliyorsunuz. Uygulama, fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için 130'dan fazla egzersiz oturumu sunuyor. Technogym uygulamasına girdiğinizde hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza göre egzersiz rutinleri öneriliyor. Dayanıklılığınızı artırmak, gücünüzü geliştirmek ve genel sağlığınızı iyileştirmek için egzersizler mevcut. Uygulama ayrıca mevcut kullanıcılar arasında en popüler egzersiz rutinlerini de gösteriyor.

Technogym uygulamasını Galaxy veya başka marka akıllı telefonunuza indirebiliyor ve egzersizleri telefon ile TV arasında senkronize edebiliyorsunuz. Ayrıca cihazlar arasında önceki egzersizlerine erişebiliyorsunuz. Bazı egzersizler ücretsiz ancak premium abonelikle daha fazla egzersize erişim sağlıyorsunuz.

Technogym uygulaması vücut ağırlığı egzersizleri, kardiyo, meditasyon, pilates, kuvvet antrenmanı ve yoga dahil olmak üzere çeşitli egzersizler ve fitness programları sunuyor. Samsung, uygulamanın daha yeni egzersizlerle güncelleyeceğini söylüyor.

Technogym uygulamasının yüklenebildiği 2024 TV modelleri

  • UHD TV’ler (DU7000 üzeri)
  • The Frame TV’ler
  • OLED TV’ler
  • Neo QLED TV’ler
  • Neo QLED 8K TV’ler
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim