Anlık Bildirim

Snapdragon X Elite'e PC üreticileri büyük ilgi gösteriyor: Laptoplar yolda

Qualcomm'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Snapdragon X Elite işlemcisi çok ses getirdi. Rakiplerinden daha iyi performans ve verimlilik vadeden işlemciye PC üreticileri de büyük ilgi gösteriyor.
Snapdragon X Elite'e PC üreticileri büyük ilgi gösteriyor Tam Boyutta Gör
Qualcomm tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan Snapdragon X Elite işlemcisi çok ses getirdi. Rakiplerinden çok daha iyi performans ve verimlilik vadeden işlemciye Windows PC üreticileri de büyük ilgi gösteriyor.

HP, Lenovo, Asus, Dell, Acer, Honor, Microsoft, Samsung ve Xiaomi gibi üreticilerin Snapdragon X Elite kullanan laptoplar geliştirecekleri belirtildi.

Şuan için yazılım uyumluluğu en büyük sıkıntı gibi görünüyor. Bu nedenle Qualcomm BlackMagic Design ve Davinci Resolve gibi yazılım partnerleriyle ARM uyumlu yazılımlar geliştireceklerini açıkladı. 2024'ün ortalarında çıkacak işlemciyle aynı zamanda Windows'un ARM versiyonu da piyasada olacak.

Ayrıca Davinci Resolve'un yeni işlemcide standart entegre GPU'lu 12 çekirdekli X86 CPU'lardan 1.7 kat daha hızlı çalışacağı ve Nöral İşlem Ünitesi (NPU)'nin de 3 kat hızlı olacağı açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim