Anlık Bildirim

Daha ucuz Snapdragon X Plus dizüstüler yolda

Qualcomm dizüstü bilgisayarlarda daha fazla yaygınlaşabilmek adına fiyatları biraz daha uygun hale getirmeye karar verdi. Kısa süre içerisinde ilk bilgisayarlar satışa çıkacak. 
Snapdragon X Plus Tam Boyutta Gör
Apple’ın masaüstünde ARM hakimiyetine son vermek amacıyla yola çıkan Snapdragon X Elite/Plus işlemci ailesi, ilk etapta yüksek bir fiyat etiketiyle tüketiciye sunulmuştu. Qualcomm fiyat konusunda agresif bir hamle yapıyor.

Snapdragon X Plus ucuzluyor

Snapdragon X Elite biraz daha amiral gemisi seviyesi dizüstülerde kendisine yer bulmuştu. Snapdragon X Plus ise 10 çekirdekli konfigürasyonla fiyatı biraz daha aşağıya, 1000$ seviyelerine çekmişti. Şimdi 800$ altına inecek.

Firmanın 8 çekirdekli, daha düşük grafik performansı ve ön belleği olan Snapdragon X Plus versiyonunu IFA 2024 fuarında tanıtması bekleniyor. Bu yonga setini taşıyan dizüstülerde 16GB RAM ve 512GB SSD bellek standart olacak. Böylece performans biraz düşse de pil ömrü konusunda iyileşme elde edilecek. Qualcomm patronu aslında 700$ seviyelerinden bahsetmişti ancak bu fiyatlara kadar inebilir mi merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim