Anlık Bildirim

SpaceX, uydu internetini çantaya sığdırdı: Starlink Mini tanıtıldı

SpaceX, taşınabilir uydu interneti cihazı Starlink Mini'yi tanıttı. Elon Musk, Starlink Mini aracılığıyla ilk paylaşımını yaptı: Bu ürün dünyayı değiştirecek!   
spacex taşınabilir uydu interneti cihazı starlink mini Tam Boyutta Gör
SpaceX, uydu internet cihazının sırt çantasına sığacak kadar küçük, kolay taşınabilir bir sürümü olan Starlink Mini’yi tanıttı. SpaceX'in Starlink uydu internet hizmeti halihazırda 75'ten fazla ülkede tekneler, uçaklar, karavanlar ve kırsal kesimdeki evlerde kullanılabiliyor; şimdi de sırt çantasına girecek boyutuyla gezginler tarafından kullanılabilecek.

Elon Musk: Bu ürün dünyayı değiştirecek!

Yeni kompakt DC destekli Starlink Mini, kalın bir dizüstü bilgisayar boyutunda ve Wi-Fi yönlendiricisi doğrudan çanağın içine entegre edilmiş. Diğer Starlink terminallerinden daha az güç kullanmasına rağmen 100Mbps üzerinde hızlar sunabiliyor. Elon Musk’ın paylaşımına göre ürünün kurulumu beş dakikadan az sürede tamamlanıyor.

Starlink Mini, 298.5 x 259 x 38.5 mm boyutlarında; 15 metre DC güç kablosu ve destek standıyla birlikte 1.5 kg ağırlığında. IP67 sertifikasına sahip. -30 derece ile 50 derece sıcaklıkta çalışabiliyor.

İlk Starlink kullanıcıları, Starlink Mini kitini 599 dolara satın alabilecek. Bu, standart Starlink kitinden 100 dolar fazla. Mevcut abonelere planlarına ek olarak aylık 30 dolar karşılığında Mini Roam hizmetiyle birlikte satın alma seçeneği sunulacak. Veri kullanımı aylık 50GB ile sınırlı. SpaceX, kitin fiyatını düşürmeyi hedefliyor. Şu an itibarıyla tek başına Mini Roam planı yok.

Starlink Mini, Temmuz ayında satışa sunulacak. Bu seçenek şüphesiz gezginlerin ilgisini çekecek. SpaceX CEO'su Elon Musk, Starlink Mini’nin sabit hattın kesilmesi durumunda yedek internet bağlantısı için en iyi ve en düşük maliyetli seçenek olabileceğini söylüyor.

  • Standart Starlink çanağından %63 daha hafif
  • Yerleşik WiFi yönlendirici
  • Daha düşük güç tüketimi
  • DC güç girişi
  • 100 Mbps üzeri indirme hızı
  • Sırt çantasına sığacak boyutta
  • Çalışma sıcaklığı -30°C - 50°C
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5205 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spacex, starlink mini ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim