Anlık Bildirim

The Acolyte için beklenen haber geldi

Bu yaz ekrana gelen yeni Star Wars dizisi The Acolyte'ın akıbeti belli oldu. Dizinin ilk sezonu pek çok Star Wars hayranını hayal kırıklığına uğratmış, hatta kızdırmıştı.
The Acolyte 2. sezon gelmeyecek Tam Boyutta Gör
Bu yıl izleyici ile buluşan yeni Star Wars dizisi The Acolyte, eleştirmenlerden geçer not almış olsa da izleyicileri memnun edemedi. Rotten Tomatoes ve IMDb gibi platformlardaki izleyici puanları son derece düşük olan The Acolyte, hâlihazırda serinin gidişatından memnun olmayan Star Wars hayranlarını daha da küstürdü. Bu durum dizinin izlenme rakamlarına da yansıdı. Bölümler ilerledikçe izleyici sayısı daha da düşen The Acolyte, bugüne kadar en az izlenen Star Wars dizisi oldu.

Ortaya çıkan bu tablo sonrası The Acolyte'ın 2. sezon onayı alması oldukça zor görünüyordu. Dizinin yaratıcısı olan Leslye Headland her ne kadar 2. sezon planları hakkında konuşuyor olsa da Disney+'ın bu diziyi iptal edeceği düşünülüyordu. Nitekim öyle de oldu. The Acolyte, ilk sezonunun ardından iptal edildi.

The Acolyte, Karanlık Tarafın Yükselişine Odaklanıyordu

The Acolyte, The Phantom Menace'da anlatılan olayların yaklaşık 100 yıl öncesinde geçiyor. Karanlık tarafın yükselişine odaklanan dizi, Galaksi'nin farklı köşelerinde Jedilar'ın öldürülmesiyle başlıyor. Aydınlık tarafın hüküm sürdüğü bu barış döneminde Jedilar'ı kimin avladığını öğrenmeye çalışan Jedi Birliği, kendi yetiştirdikleri öğrencilerinin karanlık tarafa hizmet etmeye başlamış olabileceğini fark ediyor.

Dizinin konusu kağıt üzerinde ilgi çekici dursa da ortaya çıkan sonuç beklentilerin çok altında kaldı. Bu yüzden şimdi dizinin iptal edilmiş olması şaşırtıcı değil. Ne var ki Acolyte'ın bu başarısızlığı sadece iptal kararına yol açmakla kalmadı, hâlihazırda kan kaybetmekte olan Star Wars serisini daha da yaraladı. Bu dizinin başarısızlığı, önümüzdeki dönemde çıkacak yeni Star Wars işlerinin başarısına da ket vurabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9561 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, star wars dizisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim