Anlık Bildirim

Türkiye'de üretilen Renault logolu ilk Duster ön satışta

Yeni neslinde Renault logosu taşıyan ve artık yerli bir model olan Duster satışa sunuldu. Yeni Renault Duster’a sahip olmak isteyenler 20 bin TL depozito ödeyerek online ön sipariş verebilecekler.
Türkiye'de üretilen Renault logolu ilk Duster ön satışta Tam Boyutta Gör
Renault ve OYAK birlikte 7,5 milyondan fazla otomobil üretti ve Türkiye’deki her 7 otomobilden biri Renault logosu taşıyor. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa Oyak Renault fabrikasında üretilecek. Bu yeni otomobillerden biri Renault Duster olmak üzere 3 adet SUV olacak.

Dacia Duster’ın yeni nesil otomobili Renault logosu taşıyacak

Bu kapsamda Duster, artık Dacia değil Renault markası altında satışa sunuluyor. 400 milyon euroluk dev yatırımla geliştirilen ilk yerli Duster ise artık satışa çıktı. Oyak Renault’nun Bursa fabrikalarında üretilmeye başlayan yeni Renault Duster, E-Tech Full Hybrid, 4X4 ve Eco-G seçeneklerine sahip.

Otomobilde benzinli hibrit, benzinli mild hibrit ve LPG güç üniteleri bulunuyor. Renault’un popüler SUV modeli Duster şu an ön siparişe açıldı ve Temmuz-Ağustos teslimatlı olarak müşterilere sunulacak.

Renault Duster’ın fiyatları henüz resmi olarak açıklanmasa da Türkiye Sigorta Birliği Kasko Değer Listesi'ne göre başlangıç fiyatının 1 milyon 234 bin TL olacağı iddia edilmişti. Ancak uzmanlar yeni modelin fiyatının 1 milyon 500 bin TL ila 1 milyon 700 bin TL arasında olabileceğini tahmin ediyor.

Yeni Renault Duster’a sahip olmak isteyenler 20 bin TL depozito ödeyerek aracı istedikleri Renault Yetkili Satıcısı’ndan online olarak ön sipariş verebilecekler. Bursa’da üretilecek olan bu yeni SUV modeli, üstün performans ve yakıt verimliliği ile dikkat çekiyor. Ayrıca, Renault’un lansman özelinde ön sipariş sistemi ile araç satın alan müşterilere YouClip çok yönlü sabitleme sistemi hediye ediyor.

Türkiye'de üretilen Renault logolu ilk Duster ön satışta Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10435 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault duster, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim