Anlık Bildirim

Valve’in henüz duyurulmayan oyunu Deadlock’u anlık 23 bin kişi oynuyor

Valve'ın çok da gizli olmayan yeni nişancı oyunu Deadlock görünüşe göre binlerce kişi tarafından oynanıyor. Verilere göre 6’ya 6 yeni nişancı oyunu Deadlock’u anlık 23 bin kişi oynuyor.
Valve’in henüz duyurulmayan oyununu anlık 23 bin kişi oynuyor Tam Boyutta Gör
Overwatch gibi, kahramanlardan oluşan takımınızın rakip takımı yavaşça geri iterek bir haritaya hakim olmaya çalıştığı 6'ya 6 bir nişancı oyunu olan Deadlock, bir süredir Valve tarafından geliştiriliyor. Neredeyse beş yıldır yeni bir oyun duyurmayan Valve, Overwatch, Dota 2, Team Fortress 2 ve benzerlerinden esintiler taşıyan Deadlock adlı oyununu sınırlı bir topluluk tarafından test ediyor. Ancak Valve halen resmi olarak Deadlock’u duyurmuş değil.

Deadlock'u binlerce kişi oynuyor

Henüz resmi olarak duyurulmayan ve onaylanmayan Deadlock esasında çok da gizli bir şekilde test edilmiyor. Zira SteamDB verilerine göre oyun, anlık olarak 23 binden fazla oyuncuya erişmiş durumda. Deadlock oldukça ilginç bir oyun gibi görünüyor, aslında bir oyun gibi de değil; daha çok birden fazla oyunun bir araya getirilmesi gibi.  Zira dediğimiz gibi kahraman odaklı nişancı oyunları ve diğer MOBA oyunlarından esintiler taşıyor.

Valve’in henüz duyurulmayan oyununu anlık 23 bin kişi oynuyor Tam Boyutta Gör
Oyunda 6'ya 6 olacak şekilde dört koridordan ilerleyerek rakip takımın sabit savunmaları yok etmeye ve diğer NPC karakterlere liderlik etmeye çalışıyoruz. NPC’ler veya daha doğrusu Trooper'lar esasında Dota veya LoL’deki minyonlar gibi; sürekli bir savaş halindeler ve otomatik olarak dalgalar halinde doğup ilerliyorlar. Trooper'lar sabit ve yürüyen savunmaları yok etmek için gerekli.

2018’den bu yana geliştirilen ve bazıları tarafından “yeni Dota” olarak lanse edilen Deadlock’ta şu anda 20 kahraman bulunuyor. Her bir kahramanın yetenekleri doğal olarak farklı, bu da oyun tarzında sürekli bir değişim gerektiriyor. Bu test sürümü için sunucuların her gün 12 saat açık olduğu belirtiliyor. Aşağıdaki videodan oyuna dair daha fazlasını görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10875 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Valve, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim