Anlık Bildirim

WhatsApp sohbetlerinde yabancı kalmayacaksınız: Canlı çeviri özelliği geliyor!

WhatsApp, kullanıcıların mesajları doğrudan uygulama içinden çevirmesine olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WhatsApp canlı çeviri özelliğiyle global iletişim daha kolay hale gelecek.
whatsapp canlı çeviri (live translate) özelli geliyor Tam Boyutta Gör
WhatsApp, dünya genelinde milyarlarca insanı birbirine bağlayan en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri. Dünyanın birçok yerinde varsayılan mesajlaşma platformu; farklı ülkelerdeki kullanıcılar iletişim kurmak için genellikle WhatsApp’ı kullanıyor. WhatsApp, global iletişimi kolaylaştırmak adına yeni bir özellik getiriyor. Canlı Çeviri özelliği test edilmeye başlandı.

WhatsApp canlı çeviri özelliği nasıl kullanılacak?

WABetaInfo tarafından ortaya çıkarıldığı üzere WhatsApp, Google'ın canlı çeviri özelliğini sohbetlere entegre etmeyi planlıyor. Bu özellik eklendiğinde kullanıcılar farklı uygulamalar arasında geçiş yapmadan yabancı metinleri çevirebilecek. Ancak bunun için dil paketini indirmeleri gerekecek. Başlangıçta İngilizce ve Hintçe gibi belirli dillerle sınırlı olacağı söyleniyor.

WhatsApp Live Translate özelliği Android beta 2.24.15.5 sürümünde ortaya çıktı. Paylaşılan ekran görüntülerine göre, kullanıcı sohbette “çeviri” seçeneğine dokunduğunda canlı çeviri ekranı açılacak. Kullanıcı dil seçimini yapıp “mesajları çevir” butonuna dokunduğundan konuşmadaki mesajlar anlık olarak kullanıcının tercih ettiği dilde gösterilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim