Anlık Bildirim

WhatsApp'a kullanıcı adları geliyor: PIN koruması olacak!

WhatsApp'a kullanıcı adları geliyor: Mesajlaşmak için cep telefonu numaranızı vermeniz gerekmeyecek. Platformda spam ve istenmeyen etkileşimleri sınırlamak için kullanıcı adına PIN ekleyebileceksiniz.
whatsapp kullanıcı adı pin Tam Boyutta Gör
WhatsApp, yakında kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan mesajlaşmalarına olanak tanıyacak kullanıcı adlarını kullanıma açabilir. Yeni WhatsApp beta sürümü, kullanıcıların kullanıcı adı ayarlarken spam ve istenmeyen etkileşimleri sınırlamak için PIN ayarlamalarına da izin verecek.

PIN'inizi bilmeyen WhatsApp'ta size mesaj gönderemeyecek

WhatsApp, kullanıcılara üç gizlilik seçeneği sunacak. Birincisi; kullanıcı adı. İkincisi; telefon numarası. Böylelikle cep telefonu numaranızı herkesle paylaşmak isteyip istemeyeceğinize karar verebileceksiniz. Ancak, WhatsApp numaranızı hali hazırda bilen kişiler iletişim bilgilerinizi görmeye devam edecek, numaranıza sahip olmayan yeni kişiler de profil bölümünde yalnızca kullanıcı adınızı görebilecek. Üçüncü gizlilik seçeneği ise; Dört haneli PIN içeren kullanıcı adı. Bunu açtığınızda, yalnızca PIN’inizi bilen kişiler WhatsApp’ta sizinle bağlantı kurabilecek. Yalnız burada Meta’nın düzeltmesi gereken bir açık var; Zaten numaranıza sahip olan kişiler PIN’i ayarlamış olsanız dahi size mesaj gönderebilecek. Yani, yaptığınız değişikliklerden hali hazırda sohbet ettiğiniz kişiler etkilenmeyecek.

WhatsApp kullanıcı adına PIN eklemek isteğe bağlı bir özellik olarak sunulacak. PIN istendiğinde hemen değiştirilebilecek, kaldırılabilecek. Özellik şu anda geliştirilme aşamasında ve ilk olarak WhatsApp Android 2.24.18.2 beta sürümünde görüldü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23058 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim