Anlık Bildirim

WhatsApp Durum güncellemeleri için anket özelliği çok yakında

Yakın zamanlı yeni bir rapor, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Durum güncellemeleri için yeni bir anket özelliği üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. İşte detaylar:
WhatsApp Durum güncellemeleri için anket özelliği çok yakında
WhatsApp, yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Durum güncellemeleri için bir beğenme tepkisi özelliği üzerinde çalışan uygulama, şimdilerde ise Durum güncellemeleri için anket özelliği üzerinde çalışıyor.

Yakında WhatsApp Durum güncellemelerinde anket yapabileceksiniz 

WhatsApp, kullanıcıların Durum güncellemeleri için anket oluşturmalarına olanak tanıyan ve gelecekteki bir güncellemede yayınlanması planlanan yeni bir özelliği test ediyor. Özellik, kullanıcıların doğrudan bir durum güncellemesine anket yerleştirmesini kolaylaştıran bir içerik etiketi olarak sunulacak.

WhatsApp Durum güncellemeleri için anket özelliği çok yakında Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere kullanıcılar, çoktan seçmeli seçeneklerle Durum güncellemelerinde anketler oluşturabilecek veya bunları yalnızca bir seçenekle sınırlayabilecek ve böylece kişilerinin doğrudan durum görünümlerinden oy kullanmalarına ve tartışmaya katılmalarına olanak tanıyacak. Ayrıca Durum güncellemeleri aracılığıyla paylaşılan anketler gizli kalacak. Böylece diğer görüntüleyenlerin kimin oy verdiğini göremeyecek veya katılanlara ulaşamayacak. Ancak anketin sonuçları hem durum oluşturucusu hem de durum güncellemesini görüntüleyen herkes tarafından görülebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim