Anlık Bildirim

WhatsApp Durum gönderilerine kişi etiketleme geliyor

WhatsApp Durum gönderilerine sunulan yeni özellik ile artık istediğiniz arkadaşınızı etiketlemeniz ve gönderiden haberinin olmasını sağlamanız mümkün oluyor.     
WhatsApp Tam Boyutta Gör
WhatsApp uygulamasının kullanımını ve fonksiyonelliğini arttıran güncellemeler devam ediyor. Platform bu kez Durum gönderilerinde yeni bir etiketleme ya da bahsetme özelliğini test etmeye başladı.

Durum mesajlarında etiketleme

Bugüne kadar Facebook ve Instagram platformlarında kullanılan etiketleme özelliği, Hikâye gönderilerinde kullanıcının istediği arkadaşını etiketlemesine imkân tanıyor. Etiketlenen kişiye gönderi ile ilgili mesaj gidiyor ve anında gönderiyi açabiliyor. Böylece gönderiler biraz daha odaklı oluyor ve ortaya atılmış gibi olmuyor.

WhatsApp 2.24.20.3 güncellemesinde ortaya çıkan Durum mesajlarında etiketleme özelliği de aynı mantıkta çalışıyor. Kullanıcılar mesaj yazarken @ işaretiyle etiketleme yapabiliyor. Instagram uygulamasından farklı olarak Durum gönderilerinde yapılan etiketlemeleri ilgili arkadaş hariç diğer izleyiciler göremiyor.

Ayrıca etiketlenen kullanıcı, durumu yeniden paylaşma seçeneğine sahip oluyor fakat orijinal paylaşanın kimliği gizli kalıyor. Yeni özelliğin yıl bitmeden kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim